DOLAR 32,2692
EURO 34,8112
ALTIN 2.405,27
BIST 10.222,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Dört yıl boyunca Demet Şener’e ihanet etmiş

27.05.2022
A+
A-

Ancak İbrahim Kutlay, ilk kez ayrılığın ardından bir paylaşım yapıp Edvina Sponza için “Affedilmeye alışmış insanlar arsızlaşıyor çok net” diye yazdı. Hatta sosyal medyada birbirlerini takibi de bıraktılar. Bu sözlerin üzerine artık ipler tamamen koptu galiba diye düşünürken öğrendim ki, yine barışmışlar.

Üç gün önce ayrılan ikili, sanki hiçbir şey olmamış gibi dün aşka devam kararı aldı.

Bu arada müzmin aşıkların ayrılmadan önce sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflara tekrar göz atarken bir detay dikkatimi çekti. O fotoğraflardan birinin altına, aşklarının 10. yılını kutladıklarını yazmışlar. 

Demet Şener’in, 12 yıl evli kaldığı İbrahim Kutluay’a, 2016 yılında “aldatıldım” diyerek boşanma davası açtığını düşünürsek, Kutluay’ın, bu davadan dört yıl önce eşini aldatmaya başladığı ortaya çıkıyor.

Yani Kutluay’ın, dört yıl boyunca eşi Demet Şener’i, Edvina Sponza ile aldattığını itiraf etmişler!

SABAH GAZETESİ’NDEN BÜLENT CANKURT’UN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.