DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Dört Dörtlük Gece: Galatasaray’ın 26. Şampiyonluk Töreni RAMS Park’ta

Dört Dörtlük gece: Galatasaray’ın 26. şampiyonluk töreni RAMS Park’ta coşku dolu anlar ve şampiyonluk ruhu.

16.05.2026
A+
A-

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de 2025-2026 sezonunu üst üste dördüncü kez zirvede kapatmasının ardından kupasını RAMS Park’ta görkemli bir törenle taçlandırdı. Stadyum tamamen dolu tribünlerle dinamosu olan kutlamalara sahne olurken, sahaya özel taraftar alanları kuruldu ve toplamda 54 bin 527 kişi bu kutlamaları canlı olarak takip etti.

Sarı-kırmızılılar, zaferlerini şehir turuyla kutlamaya başladı. Galatasaray Lisesi’nden çıkan oyuncular şehir merkezine taşındıktan sonra törenine stadyuma döndü. Sahneye çıkarken sahaya yön veren yol sarı-kırmızılı renklerle süslendi ve 5 yıldızlı platformun üzerinde “Dört dörtlük şampiyon” yazısı yer aldı. Kutlamaların açılışı DJ performanslarıyla yapıldı; Suat Ateşdağlı, Yalçın Asan ve Doğuş Çabakçor sahnede müzikler eşliğinde geceyi renklendirdi. Doğuş Çabakçor ayrıca senfonik performansıyla da konuklara sürpriz yaptı.

Stadyumun üzerinden gerçekleştirilen dron gösterisi, kutlamaların görsel şölenine dönüştü. Dronlarda ağır çekimde yazılar belirirken, Okan Buruk, Leroy Sane, Lucas Torreira, Mauro Icardi, Uğurcan Çakır, Barış Alper Yılmaz ve Victor Osimhen’in görselleriyle sahnelenen görüntüler futbol camiasını heyecanlandırdı.

Etkinliğin en ilgi çekici anlarından biri, Başkan Dursun Özbek için yapılan tezahürat oldu. Özbek, sahneye torunları ve eski yöneticilerden Erden Timur’un oğlu ile çıktı; taraftarlar ona
“Büyük başkan” ve “Bu taraftar seninle gurur duyuyor” şeklinde seslendi. Ardından yönetim kurulu üyeleri ve sportif AŞ temsilcileri sahnede buluştu ve teknik heyet de katıldı.

Okan Buruk, sahneye oğlu Ali Yiğit Buruk ile çıktı. “4 sene üst üste şampiyon olduk” temalı bir anons eşliğinde taraftarlara üçlü çektirdi. Buruk, tribünlerle birlikte bu anlamlı anı ölümsüzleştirdi.

İlk olarak sahneye gelen kaleci Uğurcan Çakır olurken ardından Ismail Jakobs’un Afrika Uluslar Kupası madalyasıyla gelmesi, Dakar’da kazanılan başarıların altını çizdi. CAF’in Fas karşısında 3-0 hükmen galibiyet kararı da bu anlarda bir başka duygu yoğunluğunu tetikledi.

Lucas Torreira ise sahneye babasıyla çıkmasıyla gözyaşlarını tutamadı ve duygusal anlar yaşadı. Uruguaylı oyuncunun ailesinin sahnede olması kutlamalara ayrı bir anlam kattı. Barış Alper Yılmaz ise Horon şovuyla sahnede yerini alarak takım arkadaşlarıyla birlikte dans etti ve kutlamaya Karadeniz ritmi kattı.

Sacha Boey’in Filistin bayrağıyla sahneye çıkması, duyarlılığını yansıtırken, Victor Osimhen’e olan ilgi de büyük bir heyecana dönüştü; taraftarlar üçlü çekilirken 5 yıldızlı tribünler özel ilgisini sürdürdü.

Kupa töreninin kapanışında kaptanlar Mauro Icardi, Abdülkerim Bardakçı ve Kaan Ayhan sahneye çıktı ve ödüller Başkan Özbek tarafından takdim edildi. Kupayı alırken arka planda Queen’in “We Are the Champions” ve UEFA Şampiyonlar Ligi müziği yankılandı; kutlamalar stadyum içi ışık gösterileriyle ve havai fişeklerle taçlandı. Bu özel gece, İstanbul’un ışıkları altında unutulmaz bir anı olarak kayda geçti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.