DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Doktorlar, Prostat kanseri teşhisi konulan Kral Charles’in durumunun iyi olduğunu söyledi

Doktorlar prostat kanseri teşhisi konulan Kral Charles’in hastalığının erken tespit edildiğini ve prognozların olumlu olduğunu söyledi.Bir arkadaşı, ‘hastalığı olduğunu bile anlamayacaksınız’ dedi. Bu açıklamalar, Britanyalıları bir nebze olsa da …

06.02.2024
A+
A-

Doktorlar prostat kanseri teşhisi konulan Kral Charles’in hastalığının erken tespit edildiğini ve prognozların olumlu olduğunu söyledi.Bir arkadaşı, ‘hastalığı olduğunu bile anlamayacaksınız’ dedi. Bu açıklamalar, Britanyalıları bir nebze olsa da rahatlattı. Kralın dün gece ‘son derece pozitif ve moralinin oldukça yüksek’ olduğu bildirildi.

Kral Charles’e protast kanseri teşhisi konulduktan sonra doktorlarından yapılan açıklamaya göre, Kralın kanserinin ‘çok erken tespit edildi’ ve prognozunun iyi yönde gidiyor. Bir arkadaşı ise, ‘hastalığı olduğunu bile anlamayacaksınız’ dedi. Bu açıklamalar Kral’a konulan kanser teşhisi sonrası büyük bir şok yaşayan Britanyalıları bir nebze olsa da rahatlattı.

Kralın dün gece ‘son derece pozitif ve moralinin oldukça yüksek’ olduğu bildirildi. Ailesi ve arkadaşları, ‘ Kral’ın hastalık karşısında gösterdiği bu olumlu tepki ve gündelik işlerine geri dönmek için gösterdiği kararlılık karşısında Kral’a hayran kaldılar.

Son aylarda, Prens William ile zaman geçirmek için Windsor Kalesi’ne sık sıkgiden Charles’ın, baba-oğul ilişkisinin daha da güçlendiği bildirildi.

Tüm kamusal etkinliklerini iptal etmesine rağmen, Charles’in işlerine devam etmekte ısrar ettiği ve hatta birkaç yüz yüze özel toplantı yapmayı planlandığı belirtildi.

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.