DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Doğru aksesuarları kullanarak daha tarz görünün

09.05.2020
A+
A-

Eda Özdemir - PembeNar Özel

Eda Özdemir – PembeNar Özel

Kombinlerinizin tamamlayıcıları aksesuarlardan yardım alarak daha şık bir görüntü yakalamanız mümkün. Modernize olmuş renkli ve şık görüntüleriyle Sonbahar/Kış sezonunda sıkça tercih edilen eldivenler stilinizin en büyük destekçisi. Dantel formdaki eldivenler ise daha zarif bir görüntü yakalamanız konusunda yardımınıza yetişiyor.

Saç aksesuarları

Saç aksesuarları

Saç aksesuarlarındaki sürekli değişim son yıllarda bu tül parçaların eklenmesi ile daha elegant hale getirildi. Büyük taçların ya da berelerin tamamlayıcıları bu tüller romantik bir görüntü yakalamanız için mükemmel bir tercih olacak.

Desenli çoraplar

Desenli çoraplar

Renkli, konsept ve desenli çoraplar daha trend görünmenize yardımcı olacak. Kış aylarında kadınların şıklıklarından ödün vermeden daha tarz bir görüntü yakalamalarını sağlayan çoraplar gün boyu tarzınızı destekleyerek kendinden emin adımlar atmanızı sağlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.