DOLAR 32,5995
EURO 34,8109
ALTIN 2.499,43
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Doğa yönetime el koydu! Sezonun favori renk trendi: Yeşil

22.06.2021
A+
A-

DUYGU BAY / PEMBENAR ÖZELABONE OL

DUYGU BAY / PEMBENAR ÖZEL

Hailey Bieber’dan Kendall Jenner’a ünlülerin en büyük temsilcisi olduğu yeşil trendi, bu yıl doğa konusunda artan farkındalığı da destekliyor. Yeşil ilk etapta kulağa biraz iddialı gelse de çok yönlülüğü ile gardırobunuza tazelik ve özgürlük katıyor. Daha minimalist bir stiliniz varsa yeşili gardırobunuza dahil etmenin en kolay yolu ayakkabı, çanta ve aksesuarlardan geçiyor. Yeşil blazerlar da oldukça revaçta. Instagram’ın moda kızlarının yeşili nasıl çeşitli kullandığına gelin birlikte bakalım!

Emili Sindlev

Emili Sindlev

Yeşilin pembe ve mavi gibi renklere bile nasıl hayat verdiğine, yeşilin farklı tonlarının birbirini nasıl yukarı taşıdığına bakın.

Pernille Teisbaek

Pernille Teisbaek

Herhangi bir görünümü küçük bir renk patlamasıyla oldukça iddialı bir boyuta taşımanız mümkün. Yeşil bir çanta, ayakkabı veya ceket detayı Pernille’de olduğu gibi her kombini sofistike hale getiriyor.

Leonie Hanne

Leonie Hanne

Yeşilin bu kadar çabasız görünebileceğini düşünür müydünüz? Leonie bunu kanıtlıyor.

Amaka Hamelijnck

Amaka Hamelijnck

Herkes için yeşilin uygun bir tonu, yeşili stiline eklemenin bir yolu var. Amaka, esmer teni için daha sakin tonlarını tercih ediyor. Yaz bronzluğu için de ideal.

Ellie Beatrice Joslin

Ellie Beatrice Joslin

Eşofmanlardan hala çıkamıyor musunuz? Ellie gibi yeşil sihri eklemeyi deneyin.

Jen Azoulay

Jen Azoulay

Partilemeyi sevenler burada mı? Jen, yeşilin muhteşem bir parti rengi olduğunu gösteriyor.

Mette Sorrig

Mette Sorrig

Ve tabii ki yeşilin yaşı yok. Mette’nin nasıl muhteşem taşıdığına bakmanız yeterli.

Tiffany Hsu

Tiffany Hsu

Yeşilin bütün tonları ve yeşil her şey lütfen!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.