DOLAR 32,2828
EURO 34,6228
ALTIN 2.409,35
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

DJI Ronin S ön inceleme

12.01.2018
A+
A-

Bu yılın ikinci çeyreğinde satışa sunulacak olan ürün üç eksenli bir gimbal. Bu sayede üç eksende görüntü sabitleme Ronin S ile kullanıcılar DSLR veya aynasız fotoğraf makinelerini kolayca kontrol edilebiliyor.

DJI Osmo Mobile 2 ön inceleme

DJI, akıllı telefonlar için yenilenmiş gimball ürününü CES 2018’de tanıttı. DJI Osmo Mobile 2 modelini sizler için değerlendirdik! DJI Osmo Mobile 2 ön inceleme videosu yayında

DSLR ve aynasız fotoğraf makineleri için geliştirilen DJI Ronin S, tek el ile tutulabilen ilk kamera sabitleme cihazlarından birisi. Ronin-S’in ne kadar ağır fotoğraf makinelerine dayanabildiği henüz açıklanmadı. DJI ise cihazın oldukça güçlü motorlara sahip olduğunu ve böylece cihazın Canon’un 5D serisi ve Panasonic’in GH serisi gibi günümüz için en popüler kamera ve lens kombinasyonları ile uyumlu olduğunu söylüyor.

 

Ronin S kontrol için özel kontrol düğmelerine ev sahipliği yapıyor. Bunun yanı sıra, ayarlar arasında geçiş yapabilmenize veya kaydı durdurmanıza imkan tanıyan cihaz, yüksek hassasiyetli bir joystick ile birlikte geliyor.

Kameranın kolayca farklı yönlere çevrilebilmesine imkan tanıyan ve farklı çekim modlarına sahip olan DJI Ronin S’in fiyatı henüz açıklanmadı.

CES 2018 kapsamında sizler için hazırladığımız videolar ve haberleri anında aşağıdaki linke tıklayarak takip edebilirsiniz.

:: CES 2018 hakkındaki tüm haberlerimiz için tıklayınız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.