DOLAR 32,3964
EURO 34,6184
ALTIN 2.389,07
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

DJI Mavic Air 2 tanıtıldı! Uçaklardan sinyal alıyor! DJI’ın uzun süredir beklenilen yeni drone modeli Mavic Air 2 nihayet tanıtıldı. İşte DJI Mavic Air 2…

28.04.2020
A+
A-

İsteyen kullanıcılar bütün çözünürlükten yararlanabiliyor, yani 48 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor. 4K / 60 FPS video kaydedebilen drone, 8K çözünürlükte time lapse görüntüler oluşturmanıza olanak tanıyor.

Full HD çözünürlükte ise 240 FPS’ye değin çıkarak ağır çekimler yapabilmeniz mümkün. 4K / 30 FPS’de HDR desteği sunuluyor. Kamera tarafında yapay zekanın gücünden faydalanılıyor. Kar, ağaç, çimen, gün batımı ve gökyüzü gibi önceden programlanan sahne modları arasında otomatik geçiş yapabiliyor.

Yakınlarda uçak veya helikopter olduğunda uyaran AirSense teknolojisi ilk olarak bu modelde kullanılıyor.  Nesneleri algılayarak çarpışmaları önleyen Gelişmiş Pilot Destek Sistemi – APAS’ın 3.0 sürümü Mavic Air 2’de karşımıza çıkıyor.

DJI Mavic Air 2 fiyatı

Bu yeni sürümün karmaşık ortamlarda bile yumuşak hareketler ile kazaları önleyebildiği dile getiriliyor. İlk model ile kıyasladığımızda tartma 430 gramdan 570 grama çıkmış olsa da, daha bereketli motorlar ve geliştirilen aerodinamik inşa sayesinde 10 kilometre menzil sunuluyor.

8 GB depolama alanına sahip olan drone, 3500 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor.

DJI Mavic Air 2 fiyatı

DJI’ın daha uzun menzilden AirSense teknolojisine kadar çoğu prensip imza atan bu yeni modeli 799 dolar açılış fiyatına sahip.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.