DOLAR 32,4714
EURO 34,5590
ALTIN 2.474,93
BIST 9.529,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 18°C

Diyet Yaparken İştah Kesen Besinler

12.07.2020
A+
A-

Kilo vermek isteyerek diyete başvuran herkes diyetin ilk zamanlarda fazla acıktığını hissettiği olur. Bu da onların diyete erken pes etmelerine neden olur. Ama diyet programınızda yer alacak bazı besinler sizin iştahınızın kesilmesini sağlayarak bu problemi ortadan kaldırabilir.

DİYET YAPARKEN BU BESİNLERİ TÜKETİN

Badem

Badem sağlığımız için oldukça faydalıdır. İçeriğinde tekli doymamış yağ asitleri, lif, antioksidanlar ve magnezyum, kalsiyum gibi mineraller barındırır. Sağlık dostu olan badem uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur.

Brokoli

Kilo vermenin altın kuralları arasında diyet yaparken brokoli tüketmektir. Brokoli tükettiğinizde yok kalmanıza yardımcı olacaktır. Tokluk hissi sizi sağlıksız öğünlerden uzak tutacak ve fazla kilolarınızdan kurtulmak için sadece gerekli öğünleri tüketme ihtiyacı duyacaksınız.

Armut

Armut en düşük kalorili meyvelerden biridir. Ortalama bir armut, 100’den fazla kaloriye sahiptir, bu da günlük bir kalori miktarının%5’i olan sağlıklı bir diyettir. Tükettiğiniz armudun size verdiği besin takviyesi muazzamdır ve lif sizi tam hissetmenizi sağlar.

Yumurta

Yapılan araştırmaya göre sabahları 1 yumurta yiyen bireylerin gün içinde daha az acıktıkları ve yeme konusunda kendilerini daha kolay kontrol edebildikleri belirlenmiştir.

Maden Suyu

Maden suyu, içeriğindeki mineraller ve bikarbonat sayesinde sindirimi kolaylaştırıcı olarak rol alır. Alkali yapısı sayesinde mide asidini nötralize eder. Böylelikle sindirim sistemine faydalı olup, mideyi rahatlatır.

İLİşKİLİ HABERLER Muz Diyeti İle Kilo 1 Haftada 4 Kilo Verin!

Muz Diyeti İle Kilo 1 Haftada 4 Kilo Verin!

Yumurta Diyeti Zayıflatıyor

Yumurta Diyeti Zayıflatıyor

En Etkili Diyet Programı!

En Etkili Diyet Programı!

Protein Diyeti

Protein Diyeti

İLİşKİLİ GALERİLER Uzun Süre Saklanabilen Besinler

Uzun Süre Saklanabilen Besinler

Bu Besinleri Bol Bol Tüketin! İşte En Sağlıklı Besinler

Bu Besinleri Bol Bol Tüketin! İşte En Sağlıklı Besinler

Bu Besinler Damar Tıkanıklığının Önüne Geçiyor

Bu Besinler Damar Tıkanıklığının Önüne Geçiyor

Mutlu Olmanızı Sağlayan Besinler

Mutlu Olmanızı Sağlayan Besinler

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.