DOLAR 32,3615
EURO 34,7672
ALTIN 2.396,20
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Diş Macunu Sivilcelere İyi Gelir Mi?

19.06.2020
A+
A-

Diş macunu sivilcelere iyi kazanç mi; erginlik döneminde sivilceler ile uğraşan kişilerin veya bilinçli yetişkinlerin sivilcelerden kurtulmak için bu tür soruları yönelttikleri görülüyor. Sivilce aslına bakılırsa cilt ile alakalı büyük problemlerin en esas işaretlerinden biri tanesidir. böylece tıbbi olarak gerçekliği onaylanmamış olan yöntemlerin kullanımı ne dek dürüst? Tüm bu soruların yanıtlarını sizin için haberimizde topladık!
Diş Macunu Sivilceleri Söndürür Mü?
Diş macunu sivilcelere iyi kazanç mi; diş macunu geçici olarak sivilceleri söndürebilir. Lakin aynı zamanda cilt ile temasının hiç de uygun olmadığının belirtilmesi gerekir. Kişilerin özellikle diş macununun içinde yer alan florür gibi unsurları cilt ile bağlantı ettirmesi büyük oranda sorunlara sebebiyet verecektir. Tahriş ve kızarıklıkların yanı sıra birkaç kez tekrar edildiği vakit cilt tabakasında çalışmalar de ortaya çıkabilir. Diş macunu kullanımı içten değildir. Uzmanların bu gibi bilinçsiz atılımlardan kuşkusuz uzakta durmanızı nasihat ettiği de eklenmelidir.
Sivilcelere Karşı Hangi Ürünler Kullanılabilir?
Diş macunu sivilcelere iyi kazanç mi; sivilcelere karşı kullanılacak ürünlerin başında nehir ağacı yağı gelmektedir. Sivilce kurutma özelliği net biçimde uzmanlar kadar da onaylanmış bir etkisi vardır. Akarsu ağacı yağını tedarik ettiğiniz merkezsin güvenilir olması gerekiyor.
Bu özelliğin ortaya çıkmasının sonrasında çay ağacı yağının taklitlerini oluşturan çoğu fason marka çıkmıştır. Sivilcelere uygulanması yöresel olmalıdır. Bir kulak arıtma çubuğuna damlatılmasının ardından alıngan bir biçimde uygulanmalıdır. Bu şekilde sivilcenin kısa bir süre içerisinde sönmesini muhtemel kılabilirsiniz. Kullanılan çay ağacı yağının 0 reel olması gerekir. Bu yağın bütün cilde uygulanması sakıncalı olabilir. Yöresel olarak kullanmak en net ve bereketli yöntemdir.
Sivilce Miktarının Azaltılması için Nasıl Bakım Yapılmalıdır?
Sivilce miktarının azaltılması için şahısların dikkate alması gereken hususların başında kuşkusuz şu rutin gelmektedir;
• Sivilce miktarının azalması için günde en az 1 defa ideal olarak da 2 kere temizlenmesi gerekiyor.
• Cildin temizlenmesinin anında ardından tonik adımına geçilmelidir. Kullanılan tonikler ile beraber ciltte herhangi bir kalıntı bulunuyorsa bunun temizlenmesi sağlanır.
• Cildin nemlendirme aşamasında da oldukça titiz olmalısınız. nemlendirme için kullanmış olduğunuz ürünler su bazlı olmalıdır.
Bakım rutini olmayan kişilerde cildin sivilce oluşumuna çok daha yatkın ayla geldiği de görülüyor. Beslenme düzeninden su tüketimine dek her alanda sivilce üretimi ve deri sağlığı beslenmeniz ile yakından ilişkilidir. Yapılan araştırmalara göre yağlı besinler bitiren ve su tüketim miktarı düşük olan şahısların ciltlerinde sivilce çıkmasının çok daha olası bir hal aldığı da net şekilde fark ediliyor.
Hangi Önlemler Alınabilir?
Yüzünüzü yıkadıktan sonradan kurulamak için kağıt havlu seçim etmelisiniz. Adi havlularda cildin her yerine sivilcenin dağılması gibi sorunlar meydana gelebiliyor. Bunun yanı sıra yatak yastık yüzlerinizi olabildiğince sık biçimde değiştirmelisiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.