DOLAR 32,2535
EURO 34,6775
ALTIN 2.401,48
BIST 10.261,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Diş Ağartma Yöntemleri

18.06.2020
A+
A-

Diş beyazlatıcı yöntemleri nelerdir? Hangi yöntemler dişe hasar vermeden beyazlatır? Profesyonel takviye almak koşul mıdır? Diş bakımı ile alakalı zorunlu olan bütün detayları sizin için bir araya getirdik. Haberimize göz atarak diş beyazlatma ve diş bakımı ile alakalı tüm detaylara hakim olabilirsiniz!
Diş Ağartma Yöntemleri Nelerdir?
Diş beyazlatma yöntemleri dahilinde yapılan çalışmalar verimliliğin ne değin üst seviyede olduğunu bir kere daha gösteriyor.
• Evde uygulanacak olan yöntemlerin başında ağartma bantlar gelmektedir. Bu bantlar sıradan bir diş ölçüsüne göre hazırlanmıştır. Yerleştirilmesinin sonrasında 10 saat kadar dişte tutulması gerekiri. bu nedenle gece uygulanarak sabaha değin ağızda kalması daha akla yatkın olacaktır.
• Dişin profesyonel şekilde beyazlatılması için ışın tedavisi de uygulanabilmektedir. Işın tedavisinin sadece konunun uzmanı olan diş hekimleri göre işleme alınması gerekiyor. Bu alanda yapılan tek bir hatanın diş minesine büyük oranda hasar vereceğini de bilmelisiniz.
Yöntemler çeşitlilik gösterdiği vakit elde edilen başarı oranı da artmaktadır. Her kişinin uygulamadan beklentilerinin ayrı olması ve bunun yanı sıra diş yapılarının da öbür olması sebebi ile yöntemlerin alternatiflerinin olması verimliliği artırır!
Diş Beyazlatma Macunları Ne Kadar Başarılıdır?
Diş beyazlatma yöntemleri kapsamında şahısların evde diş beyazlatıcı amacı ile tasarlanmış olan macunları kullandığı da görülmektedir. Bu macunların kullanımında oldukça temkinli olmalısınız.
• Reşitlik ile diş ağartma macunlarının içerisinde aşındırıcı partiküller vardır.
• Bu partiküllerin sürekli olarak ve uzun müddetli bir biçimde uygulanması diş minesinde büyük sıkıntılara sebebiyet verebilmektedir.
• Diş ağartma macunlarının diş minesinde atman yok olmalarına sebebiyet verdiği de uzmanlar kadar açıklanmış hususlardandır.
Bu ayrıntı göz önünde bulundurularak sadece kayıtlı dönemlerde kullanıma alınması daha mantıklı ve bereketli olacaktır. Diş beyazlatıcı aşamasında diş minesine hasar verilmesi uzun vadede diş kayıplarının da önünü açar.
Diş Sararmasının Nedenleri Nelerdir?
Diş sararmasının esas neden bakımsızlıktır. Fırçalamanın dikkatsizlik edilmesi büyük sorunlara sebebiyet verebilir. Bu alanda diş sararmasının bir öteki boyutu da akarsu ve kahve tüketimidir. Uzun bir süre bu içeceklerin tüketilmesi dişte daimi sarılıkların oluşmasına niçin olabilir. Sigara tüketimi de en önemli faktörlerdendir. Hatta diş kaybının esas sebeplerindendir.
Jurnal Bakım Nasıl Olmalıdır?
Günlük bakım kapsamında diş temizliğinin günde 2 kere bir sabah bir akşam elde etmek üzere yapılması gerekiyor. Steril diş ipleri ile diş aralarında bulunan kalıntılardan kurtulmanız da oldukça olağanüstü bir netice verecektir. Siz de jurnal bakım aşamasına elbette ağız çalkalama sularını da eklemelisiniz. Ağız çalkalama suları bir uçtan bir uca ayrıca kalıntılardan kurtulabilir hem de ferah bir nefese sahip olabilirsiniz. Diş sağlığı nefes yapısını da direkt olarak etkileyen hususlar aralarında bulunuyor. bununla beraber 6 aylık periyotlar ile uzmanınıza görünmeniz de sürecin verimliliğini artırır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.