DOLAR 32,2643
EURO 35,0714
ALTIN 2.467,29
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Dikkat çekici WhatsApp güncellemesi yolda!

18.10.2018
A+
A-

WhatsApp için yenilikler bitmek bilmiyor. Ortaya çıkan son bilgi ise güncelleme noktasında kafa rahatlığı isteyenlerin ilgisini çekecek türden.

Gündeme gelen ilk yenilik Sessiz Modu oldu. Akıllı telefonlarda yer alan bu özellik yazılım bazında da karşımıza çıkacak. Android kullanıcıları, uygulamayı sessize aldığında, kısayol ikonu üzerindeki rakamlar da gizlenebilecek.

NBA 2K19 Android için yayınlandı

Basketbol  oyunlarını seven oyuncuların favorilerinden biri olan NBA 2K serisinin son oyunu NBA 2K19 Android sürümü yayınlandı. Google Play Store’da yayınlanan oyun iOS’a göre farklılıklar içeriyor.

Bir diğer özellik ise Tatil Modu oldu. Henüz geliştirme aşamasında olan Tatil Modu, yukarıda bahsi geçen Sessiz Mod üzerine kurulacak bir yapı. Tatil Modu aktif hale geldiğinde, arşive alınmış mesajların, yeni bir mesaj geldiğinde dahi arşivde kalmasını sağlayacak.

Bir diğer yenilik ise WhatsApp ile Instagram hesabı bağlama olacak. Amacı henüz net olarak bilinmese de, kullanıcılar iki hesap arasında bağ oluşturabilecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.