DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Huawei uygulama mağazası dünyaya açılıyor

04.04.2018
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen lansmanda AppGallery’nin haberini veren şirket, mağazanın yakın zamanda kullanıcıları için indirilebilir hale geleceğini de duyurdu. Bununla birlikte, lansmanda tanıtılan Huawei P20 ve P20 Pro modellerinde kurulu halde gelen mağaza, kullanıcılar için birçok avantaj sunacağa da benziyor.

AppGallery öne çıkan, kategori, popüler, yönetici ve ben kategorisi olmak üzere 5 sekmeden oluşuyor. Bu mağaza ile konumunu güçlendirmek isteyen Huawei, çeşitli kategorilerle yapacağı uygulamalar ile de ön plana çıkmayı hedefliyor. Şimdiden birçok uygulamayı mağazasında bulunduran AppGallery, öncelikli olarak Asya pazarını hedefliğini söyledi. Şu an için yeni olan mağaza, ilerleyen zamanlarda diğer pazarlara da girebilir.

Son olarak Huawei sahipleri, üçüncü parti uygulamalarını aktif hale getirip, uygulamanın otomatik olarak indirmeye başlayabileceği wap2.hispace.hicloud.com adresine gidebilirler. Servis, Ben sekmesindeki Ayarlar menüsünden pasif hale getirilebilir ya da tamamen silinebilir. Öte yandan tüm indirilen uygulamalar telefonda kalacaktır.

::Huawei telefonlarını nasıl buluyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.