DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Dev ekranlı Honor X10 Max geliyor! İşte fiyatı Honor X10 Max fiyatı sızdırıldı. Dev ekranlı telefon için 3 ayrı model üretildi. Yarın Çin’de tanıtılması…

01.07.2020
A+
A-

7.02 inç büyüklüğünde olan ekranı ile dikkatleri üzerine çeken bu Çinli telefon, Full HD Plus teknolojisinden besleniyor. Damla çentik mimarisi ile üretilen X10 Max, RGBW altyapısından yararlanacak.

Bu altyapılar tamamen ayrıca ekran parlaklığı artacak hem de zorlama tüketimi azalacak. 780 nit parlaklığa sahip olan bu aygıt, HDR 10 teknolojisini destekliyor. TUV Rheinland, bu telefona mavi ışık filtresi sertifikası vermeyi uygun fark etti.

Bataryası 5000 mAh olan Honor X10 Max, 3 bambaşka seçenek ile karşımıza çıkacak. Bu seçenekler arasında bulunan modeller açıklandı. İlgili modeller şu şekilde: 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanı, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ve 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı.

Yakın Bölge İletişimi (NFC) özelliğine sahip olan X10 Max, üç ayrı renk seçeneğine ev sahipliği yapıyor. Bu renk seçenekleri aralarında siyah, mavi ve gümüş bulunuyor. Peki teknik özelliklere göre değişen fiyatlandırmalar nasıl olacak?

Alınan bilgilere kadar 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olan model, 2.399 Çin yuanı karşılığında satışa sunulacak. Bu fiyat, vergiler dahil olmadan, 2.326 Türk lirasına tekabül ediyor. Hem bu cihazda 5G teknolojisi de mevcut.

6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile donatılan cihaz ise 2.599 Çin yuanı karşılığında satın alınabilecek. Bu fiyat ise, yeniden vergiler dahil olmadan, 2520 Türk lirasına eşit geliyor.

8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı eşliğinde hizmet vermesi beklenen modelin fiyatı hemen şimdi ortaya çıkmadı. Son olarak bu cihazın önünde çözünürlüğü 8 Megapiksel olan bir kamera yer alıyor. Arkadaki tarafta ise 2 adet kamera bulunuyor: 48 Megapiksel ve 2 Megapiksel.

Son olarak Honor markasının yeni zeki telefonu MediaTek Dimensity 800 işlemcisini kullanacak. Bu işlemcide yer alan çekirdeklerden 4 adam başına 2 GHz hızında çalıştırılıyor ve Cortex-A76 mimarisini kullanıyor.

Dev ekranlı: Honor X10 Max özellikleri sızdırıldı

Dev ekranlı Honor X10 Max özellikleri ortaya çıktı. Bu telefon ekran büyüklüğü ile birçok kullanıcıyı şaşırttı. Kendisinin görünüşü nasıl?

Geriye kalan diğer çekirdekler ise Cortex A55 tabanından besleniyor ve 2 GHz hızında çalıştırılıyor. Bu akıllı telefonun Türkiye’de satılıp satılmayacağı az önce belirlenmiş yok. Sizce X10 Max modelinin başarılı olma şansı ne dek?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.