DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Deri Lekelerine Ne İyi Gelir?

09.06.2020
A+
A-

Deri lekelerine ne iyi kazanç? Deri lekesi en fazla yaşanan sorunların içinde yer alır. Hem erkeklerde ayrıca de kadınlarda görülür. Özellikle yaz ayları geldiği süre bunlar artar. Ortadan kaldırılabilmesi için çoğu değişik doğal çözüm yolu vardır. Bu Vesile Ile problemden kurtulabilir ve parıl parıl bir cilde sahip olabilirsiniz. Ayrıntılar ise haberimizde

Cilt Lekesi Nedir?

Deri lekesi; insanın cildine iyice renk veren ve pigment adıyla tanımlanan yapının yalnızca tek bir alanda yoğunlaşmasıdır. Bundan nedeniyle ortaya son derece rahatsız edici bir görünüş çıkar. Bunun ayrı çözüm yolları vardır. Özellikle doğal tedavilerin tümünün başarılı olduğunu anlatmak gerekli.

Cilt Lekelerinin Nedenleri Nelerdir?

Cilt lekelerinin nedenleri şöyledir;

Kullanılan bir takım kozmetik ürünleri ciltte lekenin oluşmasının en esas nedenleri içinde yer alıyor. Irsi faktörlerden kaynaklı olan durumlar da laf konusu. Bunun yanı sıra vitamin eksikliği, güneş ışını, karaciğerde ortaya çıkan bozukluklardan dolayı da bu sorunun görülmesi mümkündür.

Deri Lekelerinin Doğal Yollarla Tedavisi Nasıldır?

Cilt lekelerine ne iyi kazanç: Özellikle maske olarak aşina ve içinde tek bir kimyasal dahil olmayan karışımlar baştan sona sorunun çözümü basittir. Özellikle E vitamini ile Aleo Vera olarak aşina maddenin bir arada seçim edilmesi büyük bir başarı sağlar. Jelin içine E vitamini kapsülünü boşaltın. Bunun arkasında çok hoş bir biçimde karıştırın. daha sonra bunu ciltteki lekelerin üzerine sürün. Haftada 3 kez bunu yapmak çok mantıklı olacaktır. En kısa vakit içinde sonuç alırsınız. Cilt lekelerini geçmek için bununla beraber karbonattan yapılan maskeyi de deneyebilirsiniz. Buna kadar başlangıçta yapılacak olan şey 1 akarsu kaşığı karbonat ile 1 yemek kaşığı dolusu yoğurdu karıştırmaktır. Bunun peşinde ortaya çıkan maskeni benekli olan yere itinalı bir biçimde sürülmesi gerekli. daha sonra kesin bir müddet bekleyin ve bu 15 dakika kadardır. Haftada tek bir kere gerçekleştirmek yeterlidir. Deri lekelerine çözüm arayanlar için maydanoz maskesi her daim önerilir. Anında bir tutam maydanoz alın ve bunu çok iyi bir biçimde yıkayın. sonra doğrayın. Kaynayan suyun içine 10 dakika kalması koşulu ile atın. Soğumasının peşinde 1 limon sıkın ve onu karışıma ekleyin. Saklama kabının içine alacağınız bu karışımı pamukla lekelerin üstüne sürebilirsiniz.

Deri lekelerine ne iyi kazanç: Son olarak kafur yağı maskesinin de bu sorunun çözümünde son derece iyi olduğunu anlatmak lüzumlu. Çok kolay bir biçimde hazırlanması mümkündür. 2 yemek yemek kaşığı değin hoş bir biçimde rendelenmiş olan salatalık, 2 yemek yemek kaşığı dolusu ezilmiş olan maydanoz, 1 yemek kaşığı ölçülerinde kil, rendelenmiş soğan ve kafur yağının karıştırılması lüzumlu. Bundan Böyle maskeniz hazırdır. Bunu sorunlu olan yerlerin üzerine sürmeniz mümkün. Karışımın en düşük 20 dakika kalması şarttır.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.