DOLAR 32,3587
EURO 34,8565
ALTIN 2.383,71
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Denizlispor Teknik Direktörü Uygun: ‘Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum’

16.06.2020
A+
A-

Süper Lig’in 27. haftasında Denizlispor müsabakasından sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrılan Denizlispor’da Teknik direktör Bülent Yerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Müsabakanın 45. dakikası dakikasına şanssız bir kırmızı kart gördüklerini gösteren Yerinde, “Ilk Önce futbol namına güzel şeyler yapmaya çalıştık. 45. dakika da yaşadığımız şanssız bir kırmızı kart olayından daha sonra iki periyotlu oyun taktiğini değiştirmiş, oyun stilini değiştirmeye çalışan ve maçın gidişatına tarafından de bir çok oyun anlayışını sahaya yansıtmaya çalışarak maçı kendi lehimize çevirebilmek için uğraş ettik.

Takriben 3-4 tane de gol pozisyonuna girmemize rağmen golle sonuçlandıramadık. Emrindeki takımımızda Adam, Barol, Iasec gibi fazla manâlı futbolcularımızın sakatlığının üzerine bir de takımızın oyun kurucusu Recep Niyaz’ında olmaması buraya böyle bir eksikle gelmek, ister istemez bizim oyun planlarımızı çok zorladı.

Fakat girdiğimiz gol pozisyonları, bu değin kuvvetli bir takıma karşı hemen hemen pozisyon vermeden 1-0 mağlup olsakta oynadığımız oyundan, göstermiş olduğumuz mücadeleden nedeniyle futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Sivasspor’a da başarılar diliyorum. Bu ligin 3. ve 16 haftadır içeride yenilmiyorlar, bu da manâlı başarı. Zaten takımları da başarılı, o yüzden onlara da maçlarında başarılar diliyorum “dedi.

Veysel Korkmaz – Oğuzhan Sarzep

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.