DOLAR 32,3391
EURO 35,1222
ALTIN 2.236,22
BIST 8.731,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Nabil Dirar: ‘Fenerbahçe’nin gerçek yüzünü bir sonraki maçlarda göstereceğiz’

08.11.2019
A+
A-

Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe evinde Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup etti. Maça sakatlıktan dönen ve sonradan dahil olan Nabil Dirar müsabaka sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bugün en iyi maçlardan birisini çıkartmadıklarını belirten Dirar, “3 puan için mutluyum. Kayseri maçında çok pozisyona girdik ama golü atmayı başaramamıştık. Bugün en iyi top seviyemizde değildik ama 3 puan önemliydi. Daha iyisini yapmak istiyoruz ve maksimum puanları almak istiyoruz” dedi.

“Daha iyisi için çabalamam gerekiyor”

Sakatlıktan geri dönmesi ile alakalı konuşan Faslı futbolcu, “Geri döndüğüm için mutluyum. Sağlık ekibine teşekkür ediyorum. 1 ay sakat sakat oynamıştım. Çalışarak tekrardan geri döndüm. İlk 11 olmasa da sahaya çıkma fırsatı buldum. Daha iyisi için çabalamam gerekiyor ve gelecek için açıklarımı kapatmam lazım” şeklinde konuştu.

“Mücadele etmekten kaçınmam”

Yeni sözleşme imzalaması hakkında açıklama yapan Dirar, “Herkesin bildiği üzere ben sahada mücadele etmekten kaçınmam. Çalışırsanız karşılığını alırsınız. Kulüpte benden mutlu bende uzattığım için mutluyum. Umarım gelecek dönemlerde daha iyi şeyler başarırız” ifadelerini kullandı.

“Fenerbahçe’nin gerçek yüzünü bir sonraki maçlarda göstereceğiz”

Son haftalarda olan puan kayıpları hakkında görüş belirten Nabil Dirar, “Ben yeterince puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Belki rakibi küçümsedik konsantrasyon azdı. Bu hataları düzeltirsek şampiyonluğun en güçlü adayı biziz. Fenerbahçe’nin gerçek yüzünü bir sonraki maçlarda göstereceğiz. Kontra atak golleri yedik çoğunlukla. Ben bunları konsantrasyon eksikliğine bağlıyorum” dedi.

Ozan Buğra Koşar – Oğuzhan Ort

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.