DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Denizlispor 54. yaşını korona virüs tedbirleri gölgesinde havai fişeklerle kutladı

26.05.2020
A+
A-

Süper Lig en köklü ekiplerinden olan Denizlispor, 54. yılını Atatürk Stadyumu’nda havai fişek gösterisi ve müzikle kutladı. Stada yakın binalarda yaşayan vatandaşlar ise balkonlarından kutlamaları izledi. Bir Takım vatandaşlar ise stada gelerek 54’üncü yılı eğlenerek kutladı. Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasından nedeniyle kutlamalara katılamayan taraftarlardan unutulmadı. Kulüp kutlamayı sosyal ağ hesaplarından canlı yayınladı.

“Mutluyuz, gururluyuz çünkü şan ve itibar batmış 54 sene”

Tekrardan tribünlerde Denizlispor’u destekleyeceği günü beklediğini ifade eden ve stada gelerek kutlamalara katılan taraftarlardan Ahmet Şohoğlu, “Başta bu sağlık durumu sorunları nedeniyle hem sokağa çıkma kısıtlaması geldi, ayrıca de ligler ertelendi.

Taraftar olarak ister istemez bize dokunuyor. Takımımızı desteklemeye defalarca geliriz. İnşallah bu kötü günler biter, takımımızı tekrardan tribünlerden desteklemeye devam ederiz. Mutluyuz, gururluyuz çünkü şan ve şeref dolu 54 yıl. Denizlispor küçük bir camia değil, Avrupa’yı görmüş bir kulüp. Denizlispor’umuzun doğum günü kutlu olsun” dedi.

Fadıl Pişkin – Köksal Kılınç

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.