DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Deniz krizi giderek büyüyor! Selahattin Baki yıldız futbolcuya “Yazıklar olsun” deyip düşman ilan etti

Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Baki, RAMS Başakşehir maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. “VAR NASIL ÇAĞIRMAZ?” Maçın hakemi hakkında konuşan Baki, “Bu kadar bariz, net penaltı pozisyonu bu kadar barizken, gerek …

25.01.2024
A+
A-

Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Baki, RAMS Başakşehir maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

“VAR NASIL ÇAĞIRMAZ?”

Maçın hakemi hakkında konuşan Baki, “Bu kadar bariz, net penaltı pozisyonu bu kadar barizken, gerek Çağdaş Hoca’nın ve tüm Başakşehirli oyuncuların bu kadar agresif, sert tepki göstermelerini anlayamadık. Türkiye’de bu algı işleri nasıl yürüyor biliyoruz. Bu penaltıyla ilgili algılar başladı. 15 dakika erkene götürmek isterim. Batshuayi’nin pozisyonu var. Başakşehirli oyuncu net penaltı yaptırdı. Haydi maçın dinamik temposu içinde hakem gözden kaçırmış olabilir. VAR nasıl çağırmaz! VAR hakemi açıklandığı zaman az da olsa camia refleksimizi gösterdik. Endişelerimizde ne kadar haklı olduğumuzu gördük. 90. dakika durumu kurtarmasak belki de büyük bir darbe yiyecektik” dedi.

“DİMDİK AYAKTAYIZ”

Dimdik ayakta durduklarını söyleyen Selahattin Baki, “Herkes istediği gibi karşımıza dikiledursunlar, biz şampiyonluk yürüyüşümüze devam edeceğiz. Dimdik ayaktayız. Kırılgan bir Fenerbahçe bekleyenler, çok beklerler.” dedi.

“DENİZ’E YAZIKLAR OLSUN”

Maçta agresif hareketlerde bulunan eski futbolcuları Deniz Türüç‘le ilgili de konuşan yönetici, “Üzülerek söylüyorum, bazı gerginliklerde baş aktör olarak en ön plana çıkan Deniz Türüç eski oyuncumuz. Fenerbahçe düşmanlığı artık sınır tanımamaya başladı. Şimdilik yazıklar olsun diyorum. Taraftar ve Fenerbahçe camiası bunu not etmiştir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.