DOLAR 32,2901
EURO 34,7979
ALTIN 2.407,16
BIST 10.249,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

Demon’s Souls’un Ölümcül Atmosferini Gösteren Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

29.10.2020
A+
A-

Sony’nin üçüncü taraf oyun stüdyoları kreatif direktörü Gavin Moore, PlayStation Blog’da yeni bir yazı kaleme aldı ve PlayStation 5 özel oyunlarından Demon’s Souls için yeni bir oynanış videosu paylaştı.

Moore, yeni oynanış videosunda Demon’s Souls‘un beş ayrı krallığından biri olan Stonefang’ın çorak topraklarına gözatıldığından bahsederken; lanetlenmiş madencilerin ejderha kemiklerini kazdığı devasa lav mağaralarında örs ve çekiç sesinin hiç bitmediğini ifade ediyor.

demon's souls oynanış

Moore’a göre önceki oynanış videosu, oyunun yalnızca kılıç ve kalkan ile oynanabilen bir bölümünü gösterirken, yeni videoda Stonefang’ın ölümcül atmosferi yer alıyor ve burada yalnızca düşman yaratıklar değil, oyunun kendi dünyası dahi oyuncuların düşmanı olacak.

Yapılan açıklamaya göre Stonefang’de oyuncular, çevre ile uyum sağlamak zorunda olacak ve düşmana ne zaman yakından ne zaman uzaktan saldıracağı konusunda doğru karar vermek zorunda olacak. Oyuncular doğru kararı vermiş olsalar dahi becerilerin bir sınırı olacağından doğru ekipmanlara sahip olmak da zafer alma konusunda oldukça kritik olacak.

demon's souls

Stonefang, Zırhlı Örümcekleri ve Flamelurkerları da geri getirecek. Eski Demon’s Souls oyuncularının anılarını canlandıracak bu savaşlarda her yer kıvılcım ve affı olmayan alevlerle kaplı olacak. Gavin Moore, Demon’s Souls’un tam da oyuncuların hayal ettiği gibi bir atmosfer ve oynanış sunacağından emin. Bunun ne kadar gerçek olduğunu ise 12 Kasım’da görme şansı yakalayacağız.

Demon’s Souls oynanış videosu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.