DOLAR 32,2659
EURO 34,7613
ALTIN 2.400,44
BIST 10.158,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Demir’le sevişme sahnesi beni çok zorladı

04.11.2018
A+
A-

Diziniz çok izleniyor ama hakkınızda İzmirli olmanız dışında pek bilgi yok… Kendinizi nasıl anlatırsınız?

– 27 yaşındayım. Ama sanırım karakterim yeni yeni oturmaya başladı. Eskiden hiçbir şeye tahammülü olmayan, tez canlı, sonraki adımını düşünmeyen, her şeyi yakıp gidebilen biriydim. Ama bu yıl o kadar hızlı geçti ki… Artık bunların tersi bir kadınım.

Sizi bu kadar değiştiren neydi?

– Babam kanser hastası. İnşallah aşacağız; inatçı ve mücadeleci biri. Onun rahatsızlığı bana çok şey öğretti, çok anlam kattı.

Anne-babanız siz küçük yaştayken ayrılmış…

– Annem ev hanımı, babam turizm rehberiydi. Tek çocuğum. Ben üç yaşındayken ayrılmışlar. Ben babamla kaldım ama annemle de görüştüm.

Demir’le sevişme sahnesi beni çok zorladı

Evlendiler mi?

class=’cf’>

 “Âşık olduğumda çok sahiplenirim. Çok kıskancım. Hayatımda bir kere çok büyük bir aşk yaşadım. 24 yaşındaydım ve ilk aşkımdı. O zaman aşk acısı çektim. Şimdi hayatımda biri yok. Erkeğin çapkın olmaması benim için çok önemli. Bir de hayatıma girecek erkeğin öyle bir yeteneği olmalı ki ben onu yapamamalıyım. Mesela oyunculuk yapan bir erkek beni etkilemez. Çünkü ben bu işi yapabiliyorum.”

Değişmekten çok korkuyorum

◊ Oyunculuğa ilk adım nasıl atıldı?
– İzmir’de bir güzellik yarışmasına katılıp derece aldım. Oyunculuk için bir basamaktı. 17 yaşımda İstanbul’a görüşmeler için geldim ama sonuç alamadım. Ege Üniversitesi’nde Dış Ticaret Yönetimi kazandım. İçimde İstanbul’a bir an önce gitmeliyim hissi o kadar fazlaydı ki bahçede oturup “Burada ne işim var” derdim. Sonunda dondurdum. Bu sırada İzmir’de Müjdat Gezen Sanat Merkezi açıldı, kaydolup eğitim aldım. O sırada ‘Derin Sular’ isimli günlük iş için oyuncu seçmelerine geldiler. Kabul edildim. Sonra Gaziantep’te çekilen ‘Karagül’ geldi. Ne kadar hayalini kursam da bir türlü İstanbul’da kalıp çalışamadım. Ama İstanbul’da bir evim, düzenim var. Babam benimle.

◊ Artık tanınıyorsunuz.
Şöhret nasıl bir şey?
– Şöhret benim kendimden bir adım dışarıya çıkıp oradan kendime bakma sanatım. Çünkü bu durum insanı, algılarını çok etkiliyor. Herkes sizi tanıyor ve sizin değişmemeniz gerekiyor. Bu çok zor. Bu yüzden değişmemek için kendimi bir adım dışarıdan izliyorum. Çünkü değişmekten çok korkuyorum.

Demir’le sevişme sahnesi beni çok zorladı

Okulun en güzel kızlarından biriydim

Sizi Angelina Jolie’ye benzetiyorlar…

– Eskiden ona benzemek için çok uğraşırdım. Lisedeydim, bir gün evde Angelina Jolie filmine denk geldik, babam “Sen bu kadını andırıyorsun” dedi. İçeriye gidip saçlarımı, kaşlarımı onun gibi yaptım. Okula ‘Tomb Raider’ gibi giderdim.

Hep böyle güzel miydiniz?

– Yüzüm bir-iki senedir tam yerine oturdu. Eskiden de okulun en güzel kızlarından biriydim ama kendimle çok uğraşırdım. Kaşlarımı her gün başka şekilde
alır, saçlarımı boyardım.

Bahsedildiği gibi çok estetiğiniz var mı?

– Sadece dişlerimi yaptırdım. Dişlerimin eskiden geride olması, şimdi hafif öne doğru gelmesi bütün çene ve ağız yapımı değiştirdi.

Güzellik kariyerde  ne kadar işe yaradı?

– Güzellik sağ olsun bana çok yardımcı oluyor, mutlaka kariyerimde etkilidir. Ama tek başına güzellikle bu meslekte bir şey olmaz.

Demir’le sevişme sahnesi beni çok zorladı

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.