DOLAR 32,3505
EURO 34,7964
ALTIN 2.395,41
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Demet Akalın: “İyi yolmadın karıyı…”

26.02.2019
A+
A-

MedyaRadar’ın haberine göre 91. Oscar Ödül Töreni’ne Lady Gaga ve Bradley Cooper’ın sahne şovu damga vurdu. Lady Gaga’nın Bradley Cooper’a gösterdiği yakınlık Demet Akalın’ı da rahatsız etti. Akalın, Cooper’ın sevgilisi Irina Shayk’a ilginç bir mesaj yolladı.

Bir süre önce nişanlısından ayrılan Lady Gaga ile geceye annesi ve sevgilisi Irina Shayk ile birlikte katılan Bradley Cooper, törende birlikte çalıştıkları “A Star is Born” adlı filmin “Shallow” adlı şarkısını seslendirdi.

Gaga’nın Cooper’a gösterdiği yakınlık ise sosyal medyada çok konuşulan konular arasında yer aldı. Sosyal medyada Irina Shayk’a ‘Dikkatli ol’ mesajları yağdı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın da ünlü modele ilginç bir mesaj attı: “İyi yolmadın karıyı… Takipten çıkarmışsın, geç bile kalmışsın bacım.”

Daha önce hayatında kimsenin olmadığı dönemlerde Oscar törenlerine annesi Gloria Campana ile birlikte katılan Cooper, bu yıl da onu evde yalnız bırakmadı. Cooper, bir yanına sevgilisi Irina Shayk’ı diğer yanına da annesi Gloria Campana’yı alıp törene gitti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.