DOLAR 32,2643
EURO 35,0714
ALTIN 2.467,29
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Dell’in yeni bilgisayarları kazara sızdırıldı! Bir süredir beklenen ve farklı sızıntılarla karşımıza çıkan Dell XPS 15 ve 17 2020 serisi, bugün kazara…

08.04.2020
A+
A-

Dell XPS 15 ve XPS 17 modelleri bir süredir farklı sızıntılarla karşımıza çıkmaya devam ediyordu. Resmi bir açıklama gelmese de birçok özelliği de netleşmeye başlamıştı. Bugün ise bir Reddit kullanıcısı Dell’in bu iki modeli de web sitesinde listeleyip, kaldırdığını yakaladı. Sızdırılan ekran görüntüleri ile de XPS 15 ve XPS 17 tasarımı belli oldu.

Sağ taraftaki dizüstü bilgisayarlar 2020 XPS 15 ve XPS 17 gibi görünürken, alttaki iki bilgisayar Dell’in Precision ürün serisine eklenecek. Resme yakından bakıldığında, soldaki dizüstü bilgisayarda XPS modellerinin geçmişte sahip olmadığı bir sayısal tuş takımı bulunuyor. Precisions bağlantı noktaları ayrıca kasalarının ön tarafına daha yakınken, XPS 15 ve 17 modellerinin bağlantı noktaları arkada bulunuyor.

Sızdırılan görseller beklenilenlerden çok da farklı değil, ancak zaten şüphelendiğimiz bazı şeyleri onaylıyor. Görsellerde Dell’e özgü bir güç bağlantı noktasına benzeyen herhangi bir giriş görünmüyor. Bu da cihazın sadece USB-C ile şarj olacağını doğrular nitelikte.

Bununla birlikte 17 inç olan modelde bir SD kart yuvası ve klavyelerin her iki tarafında yukarı doğru ses çıkışı gerçekleştiren hoparlörler gösteriyor. 15 inç modelin klavyesi ise ok tuşlarının yanı sıra öncekinden daha büyük görünüyor. Ve ikisi model de neredeyse çerçevesiz diyebileceğimiz bir ekran tasarımına sahip.

Dell’in cihazları resmi olarak ne zaman tanıtacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Fakat web sitesinde görülmesinin, kısa süre içerisinde tanıtılacağına işaret ettiği düşünülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.