DOLAR 32,3697
EURO 34,9552
ALTIN 2.325,66
BIST 9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Defne Samyeli cephesinden Mustafa Sandal açıklaması!

13.01.2020
A+
A-

Mustafa Sandal okuyucuyla buluşturduğu “Beni Ağlatma” adlı kitabıyla şu günlerde adından söz ettiriyor… TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre kitabında önceki yıl anlaşmalı olarak boşandığı 10 yıllık eşi Emina Jahovic, Tuba Ünsal, Sabahat Doğanyılmaz aşk yaşadığı kadınlara da yer veren Sandal’ın geçmişte Defne Samyeli ile ilişki yaşadığını açıklaması ise herkesi saşırttı.

“Ağla Ağla” adlı single çalışması ve Cem Yılmaz’la ayrılığıyla gündemde olan Defne Samyeli cephesi kitap için kendilerinden izin alınmadığını, durumdan haberlerinin bile olmadığını belirtti.

Mustafa Sandal kitapta Samyeli için “Defne Samyeli ne istediğini bilen net bir kadındır. Bana ‘Senin bakış açın ve modun buysa bana hiç uymuyor’ dedi. Yapması gerekeni yaptı ve beni terk etti” satırlarını yazdırmıştı.

Ünlü popçu eski sevgililerinden izin almama nedenini de bir röportajında “Çünkü onlardan onore ederek bahsediyorum” şeklinde açıklamıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.