Datça Kıyılarında Görülen Köpek Balıkları Vatandaşları Şaşırtıp Tedirgin Etti
Datça kıyılarında görülen köpek balıkları, vatandaşları şaşırtıp tedirgin etti. Güvenlik önlemleri ve bölgedeki son gelişmeler hakkında detaylar burada.
Datça’nın Sevgi Yolu’nda Kıyıya Yakın Bölgede Görülen İki Köpek Balığı Vatandaşları Endişelendirdi
Muğla’nın güzel ilçesi Datça’da, kıyıya oldukça yakın bir noktada iki büyük köpek balığının görülmesi, bölge sakinleri ve ziyaretçiler arasında büyük şaşkınlık ve endişe yarattı. Olay, özellikle gün batımına yakın saatlerde gerçekleşti ve köpek balıkları, su yüzeyinde uzun süre kalmalarıyla dikkat çekti.
Köpek Balıkları, Kıyıya Yakın Noktada Gözlemlendi
Köpek balıkları, Datça’nın meşhur Sevgi Yolu’nun alt kısmındaki ahşap iskele civarında su yüzeyine çıktı. Bu anlar, bölgedeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Köpek balıklarının suyun hemen altında yüzdüğü ve bölgede dolaştıkları net bir biçimde görüldü.
Görüntüler ve Vatandaşların Tepkisi
Köpek balıkları cep telefonuyla görüntülendi
Açık denizden beslenmek amacıyla kıyıya yaklaştıkları tahmin edilen köpek balıkları, çevredeki insanların dikkatli gözleriyle fark edildi. Çekilen görüntülerde, suyun derinliklerinde süzülen iki büyük köpek balığının hareketleri ve yüzeydeki gölgeleri net biçimde görülebiliyor. Bir süre bölgede dolaştıktan sonra gözden kaybolan köpek balıkları, bölgedeki dikkatleri üzerine çekti.
Vatandaşların Tepkisi ve Güvenlik Önlemleri
Olayın ardından bazı vatandaşlar güvenlik amacıyla bölgeden uzaklaşırken, bazıları ise merakla köpek balıklarını izlemeye devam etti. Bölgedeki yetkililerin ve deniz güvenliği ekiplerinin konuya ilişkin bilgilendirmeleri ve gerekli önlemleri alması bekleniyor.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)
Kaynak: Ensonhaber