DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Dalmak için değil corona için alıyorlar! Son dönemde maskeye olan ihtiyaç artıyor ancak kaynaklar sınırlı. Decatlon Türkiye de bu soruna çare…

02.04.2020
A+
A-

Decathlon Türkiye, son günlerde sıklıkla Corona virüsüne karşı koruyucu önlem olarak gösterilen Easybreath Su Altı Keşif Maskesini modifiye ederek sağlık amaçlı kullanımını test edip onaylayabilecek sağlık kurumları ve Ar-Ge merkezleri arıyor. Decathlon bu süreçte maskenin satışını; acil bir durumda ürünü gerekli yerlere ulaştırabilmek amacıyla durdurma kararı aldı.

Dechatlon Türkiye Easybreath maskeleri sağlıkta kullanacak

Sağlık ürünleri tedariğinde ciddi krizler yaşanan bazı ülkelerde, “Easybreath” spor ürünümüz modifiye edilip hastanelerde kullanılmaya başlandı, ancak bu kullanımın sağlık standartlarına uygunluğu henüz testlerle kanıtlanmadı.

Konuyla ilgili şirket cephesinden ise şu açıklama geldi:

“Umarız ülkemizdeki ekipman kaynağı ve tedariği, diğer ülkelerdeki gibi bir krize dönüşmez. Böyle bir duruma hazırlıklı olabilmek adına, spor amaçlı üretilen bir ürünün sağlık sektöründe kullanılmasının hassasiyeti ve hayati önemini de göz önünde bulundurarak, resmi sağlık kurumları ile iletişime geçtik ve testleri yapabilmeleri adına gerekli desteği sağladık.

En kısa sürede sonuca ulaşmayı diliyoruz ve sürece katkısı olabilecek farklı sağlık kurum ve kuruluşları ile de iletişim kurmaya hazırız. Ürünü modifiye ederek sağlık amaçlı kullanımını test edip onaylayabilecek sağlık kurumları ve Ar-Ge merkezleri [email protected] e-posta adresi üzerinden bize taleplerini iletebilir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.