DOLAR 32,5580
EURO 34,9769
ALTIN 2.426,92
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Cyberpunk 2077 ilk oynanış videosu yayınlandı!

28.08.2018
A+
A-
Fortnite Mobile Klavye ve Mouse ile nasıl oynanır?

Fortnite Mobile, Samsung ve farklı üreticilerin mobil cihazlarında aktif durumda. Hazırladığımız rehber ile “Fortnite Mobile Klavye ve Mouse ile nasıl oynanır?” sorusuna cevap veriyoruz.

Yayınlanan oynanış videosuyla oyun hakkında birçok önemli detayı paylaşan yapımcılar, muhteşem görüntüler ile oyuncuları adeta büyülüyor diyebiliriz. Etkileyici görüntülerin yanı sıra oyunun hikayesi hakkında da oyuncuları bilgilendiren CD Projekt, oynanış videosunda şahit olduğumuz grafiklerin oyununun tam sürümü ile farklı olacağı da belirtildi.

Oyunda yöneteğimiz ekibin, organ mafyası gibi parça kaçakçılığı yaptığını görmekteyiz. 18 yaşından küçük oyuncular için uygun olmayan sahneleri barındıran yapım, birbirinden heyecanlı bölümleri ile oyuncuları ekran başına bağlayacak.

Yaklaşık olarak 1 saat uzunluğunda olan oynanış videosunda, aradığımız karakterin tamamen çıplak olarak bulunduğu sahnelerde yer alıyor. Daha önceden de CD Projekt Red  tarafından yapılan açıklamada, Cyberpunk evreninde insan bedeninin kutsal olduğu vurgulanmıştı. O yüzden bu tür sahneler ile karşılacağımızı belirten yetkililer, oyun mekaniğiyle de oyuncuları oldukça etkileyecek. Son olarak ise Cyberpunk 2077‘nin çıkış tarihinin 2019’un sonlarına doğru olacağını hatırlatarak, sinema filmi tadında oynanış videosuyla sizleri baş başa bırakalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.