DOLAR 32,2049
EURO 35,0833
ALTIN 2.470,85
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Çukur 35. bölüm tek part ve sansürsüz izlee | Çukur 2. Sezon, Son Bölüm İzle (Çukur 36. Yeni Bölüm, Fragmanı İZLE)

01.10.2018
A+
A-

Çukur 35. bölüm tek part ve sansürsüz izle | Çukur 2. Sezon, Son Bölüm İzle (Çukur 36. Yeni Bölüm, Fragmanı İZLE)

ÇUKUR 36. BÖLÜM FRAGMN İZLE… ÇUKUR İZLE…  Çukur’un yeni 2. sezon yeni bölümleri merakla bekleniyor. Çukur fragman İzle!  Çukur hayranlarının hasretli bekleyişi sona erdi. Dizinin hayranlarını büyük sürprizler bekliyor. Çukur 2.sezon 1.bölüm fragmanı nefesleri kesti.  Çukur sezon finalinde Koçovalılar’ın evine baskın yapıldı ve adeta bir katliam yaşandı. 2. sezonda bu hesaplaşmanın nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. Karakuzular ile Koçovalılar arasındaki savaş gittikçe kızışıyor. Cumali’nin hapisten kaçıp mahalleye gelmesi tüm dengeleri değiştirecek. Çukur’da Hakimiyet kime geçecek_Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’da adeta nefesler tutuldu. Çukur severler 36.bölüme kitlenirken, 36. bölümde neler olacağı şimdiden tartışma konusu oldu. Seyirciler adeta Çukur’un 2. sezon 2. bölümüne kilitlendi. Son bölümde Çukur’da taş üstüne taş kalmadı. Çukur’da izleyecileri heyecanlandıran oyuncular diziye dahil oldu. Cumali karakterine sürpriz isim geldi. Yıllardır hapishanede olan ve aileden kimseyle görüşmeyen Cumali, tüm dengeleri değiştirecek. Çukur’u nasıl canlı izleyebilirim? Peki Çukur 36.bölümünde neler olacak? Çukur’un 36.bölümde izleyenleri neler bekliyor? Çukur 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur fragmanı hakkında tüm merak edilenler…

ÇUKUR 36.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇUKUR YENİ SEZON 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

ÇUKUR 34. BÖLÜM  İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

CUMALİ KARAKTERİNE SÜRPRİZ İSİM

Geçtiğimiz sezon Show TV’de yayınlanmaya başlayan Ay Yapım imzalı fenomen dizi ‘Çukur’un tüm sezon boyunca gizemini koruyan ve büyük merak uyandıran “Cumali” karakteri belli oldu.

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana en çok konuşulan dizi haline gelen “Çukur”dan seyircilerine sevindirici haber geldi. Ekran başındakilerin bir sezon boyunca sorduğu “Cumali’yi kim oynayacak?” sorusu cevap buldu. Dizinin büyük merakla beklenen yeni sezonunda Cumali’ye, son olarak yine Ay Yapım imzalı ‘Şahsiyet’teki performansıyla büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Necip Memili canlandıracak..

Çukur’da flaş ayrılık! Usta oyuncu Payitaht Abdülhamid’e transfer oldu!

TRT’nin sevilen dizisi ‘Payitaht Abdülhamid’, 3. sezonu öncesi oyuncu transferleriyle gündemden düşmüyor. Son olarak da Çukur’da rol alan usta bir oyuncu Payitaht Abdülhamid’e transfer oldu.

ÇUKUR 2. SEZON FRAGMANI İZLE

ÇUKUR 33 BÖLÜM FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Dizinin sezon finalinde Vartolu, Sadiş ve Medet’in yaşadığı dağ evine silahlı baskın düzenlendi. Aynı anlarda ise düğün hazırlıkları yapan Koçovalılar’ın evine baskın yapıldı ve adeta bir katliam yaşandı. Diğer yandan ise İdris, Paşa ve Emmi’nin içinde bulunduğu bina silahlı adamlar tarafından sarıldı. Çok sayıda karakterin öldüğü sezon finalinde, son sahnelerde ise yaşanan bu trajik olaylardan 3 ay sonrasına gidildi. Sadiş’in kaçırılması ve Medet’in ölümüyle yıkılan ve sokaklarda yaşayan Vartolu’yu Yamaç buldu ve Çukur’u geri almaya gideceklerini söyledi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.