DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Crytek’ten, Crysis 4 için Nomad mesajı Crysis twitter hesabı 2016 yılından sonra dün receving data mesajını paylaştı. Crysis 4 mü geliyor sorusunun…

15.04.2020
A+
A-

Bildiğiniz gibi Nomad, Crysis evreninde ana karakterin ismi. Bu paylaşım da Nomad hala orada mısın? diye sorulan soruya, hayranlar hep bir ağızdan evet demiş gibi görünüyor.

Crytek tarafında ise bu konu hakkında bir açıklama bulunmuyor. Ancak dün saat akşam altıda bugün ise yedi gibi yapılan paylaşımlar, her gün yeni bir bilginin geleceğinin habercisi.

Steam’de en iyi 20 TL altı oyunlar – 14 Nisan

Steam en iyi 20 TL altı oyunlar listesinde bu hafta da sizlerleyiz. Steam’de yapılan indirimde, uygun fiyatlı ve dikkat çeken oyunları bu listeden bulabilirsiniz. İndirimlerin kısa süreliğine geçerli.

Crytek bildiğiniz gibi, uzun süre önce ekonomik nedenlerle oyun dünyasının dışına çekilmişti. Hali hazırda Cryengine oyun motoru ile piyasada sözü geçen firma, belli ki uzak kaldığı bu uzun süre içinde yeni bir oyun hazırlığına girmiş.

Tabii ki burada Crysis 4 hazır mı? Nomad ile yeni maceralara girecek miyiz? Sorularının yanıtları henüz belli değil. Belki de firma bu ekonomik bunalımdan kurtularak yeni Crysis hazırlıklarına başlamıştır.

Bazı hayranlar ise PS5 için Crysis 4 duyurusunun yakında yapılacağından eminmiş gibi duruyor. Ancak bildiğimiz bir şey var o da tüm dünyanın nefesini tutup Crysis 4 haberlerini beklemeye başladığı.

Bu arada iddialardan biri de Crysis serisi için remaster gelebileceği yönünde. Hali hazırda senaryosu ve oynanışıyla bağımlılık yapan seri, son yılların grafik teknolojisi beklentilerine göre geliştirilmiş de olabilir.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, zamanında oyun dünyasını kökünden değiştiren grafik devrimlerine neden olan Crysis, yeni oyunuyla aramıza dönebilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.