DOLAR 32,2580
EURO 34,7710
ALTIN 2.439,11
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Cristiano Ronaldo’nun Fenerbahçe’ye Geleceği İddia Edildi, Sosyal Medya Karıştı

02.09.2022
A+
A-

Futbol ile alakanız olsun ya da olmasın Cristiano Ronaldo ismini duymuşsunuzdur. Onlarca başarıya sahip 37 yaşındaki Portekizli sporcu, tarihin en iyi futbolcuları arasında gösteriliyor. 2021 yılında Premier Leauge takımı Manchester United’a geri dönen oyuncunun, son zamanlarda kulüpten ayrılabileceği konuşuluyordu.

Bu söylentiler devam ederken şimdi ise ülkemizdeki sporseverleri heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. İlk olarak popüler spor haberleri platformu Ajansspor tarafından paylaşılan bir haber, dünyaca ünlü yıldızın ülkemizden bir takıma geleceğini iddia etti.

Ronaldo Fenerbahçe’ye gelecek iddiası sosyal medyayı karıştırdı

Kısa sürede ülkenin gündemine oturan bu iddiada, Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Fenerbahçe’nin Cristiano Ronaldo ile prensipte anlaşmaya vardığı ifade edildi. Kulübün Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus’un ve başkan Ali Koç’un da yıldız isimle görüştüğü gelen iddialar arasında yer aldı.

Bu haberlerin bir iddia olduğunu, herhangi bir doğrulama almadığını tekrar belirtelim. Zaten bilindiği üzere her yıl böyle zirvedeki isimlerin Türkiye’deki kulüplere gelebileceğine dair söylentiler ortaya çıkıyor; ancak genellikle hiçbiri gerçekleşmiyor

İddia hakkında herhangi bir açıklama bulunmasa da Ronaldo gibi dev bir oyuncunun gelme ihtimali sosyal medyada viral oldu ve ilginç tepkiler gelmesine yol açtı. Birçok insan, bu mecralar aracılığıyla söylentiler hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. Gelin birbirinden komik yorumları da içeren bu tepkilerden bazılarına bir göz atalım.

İşte gelen tepkiler

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.