DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Cristiano Ronaldo, Instagram’ın En Çok Kazananları Listesinde Birinci Oldu: İşte Paylaşım Başına Aldığı Ücret

05.07.2021
A+
A-

İtalyan takımlarından Juventus formasıyla izlediğimiz, Portekiz milli takımında da kaptanlık pazubandını takan ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo aynı zamanda sosyal medyada da oldukça popüler bir isim. Gelmiş geçmiş en iyi oyuncular arasında gösterilen Ronaldo, Instagram gelirleri konusunda da lider.

Ronaldo, paylaşım başına kazandığı 1,6 milyon dolar ile Instagram’dan en çok para kazanan isimler arasında ilk sırada yer aldı. Ronaldo bu listede Dwayne “The Rock” Johnson ve şarkıcı Ariana Grande gibi isimleri geride bırakmayı başardı.

İlk defa zirve bir futbolcuda

ronaldo

Geçmişte bu listenin zirvesinde özellikle Amerikalı televizyon yıldızları, film ve müzik sektöründeki isimler yer alıyordu. Ronaldo’nun bu yıl en çok kazanan isim olmasıyla birlikte listenin tarihinde ilk defa bir futbolcu zirvede bulunmuş oldu.

Ronaldo’nun ne kadar etkili bir isim olduğunu son olarak basın toplantısında yaptığı kola çıkışı ile de görmüştük. Yıldız futbolcu, masadaki kola şişelerini kaldırıp sonrasında da su içmeleri için insanlara çağrıda bulunmuştu. Sonrasında firmanın hisselerinde ciddi bir düşüş yaşanmıştı.

Insider Voice’e göre Ronaldo, 2019 yılında ürün promosyonu paylaşımları için 889 bin dolarlık bir ücret alıyordu. 2021 yılında ise bu ücreti neredeyse ikiye katlamayı başarmış oldu. Ronaldo’nun son talep ettiği ücret ise 1,6 milyon dolara çıktı.

300 milyon takipçi

ronaldo

Ronaldo’nun şu anda Instagram’daki takipçi sayısı 300 milyonun üzerinde ve ünlü futbolcu bu platformda en çok takipçiye sahip olan isim. Facebook ve Twitter gibi platformlar da hesaba katıldığında bu sayı 550 milyon kişinin üzerine çıkıyor.

Lionel Messi de 1,2 milyon dolar ile listeye 7. sıradan girdi. Liste ise şu şekilde:

Cristiano Ronaldo: 1 milyon 600 bin dolar Dwayne Johnson: 1 milyon 520 bin dolar Ariana Grande: 1 milyon 510 bin dolar Kylie Jenner: 1 milyon 490 bin dolar Selena Gomez: 1 milyon 460 bin dolar Kim Kardashian: 1 milyon 410 bin dolar Lionel Messi: 1 milyon 160 bin dolar Beyoncé Knowles: 1 milyon 140 bin dolar Justin Bieber: 1 milyon 100 bin dolar Kendall Jenner: 1 milyon 5 bin dolar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.