DOLAR 32,2160
EURO 34,7566
ALTIN 2.393,48
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Corona virüs otomotiv sektörünü de vurdu

02.03.2020
A+
A-

Türkiye Gazetesi’nden Ali Çelik’in haberine göre Avrupa basınında yer alan haberlere göre yeni modellerini Cenevre’de tanıtmayı amaçlayan firmaların pek çoğu yeni planlar yapmaya başladı. İlk açıklamalar BMW ve Mercedes-Benz’den gelirken Alman rakipler Concept i4 ve yeni Mercedes-Benz E-Serisi’ni online olarak tanıtacağını açıkladı. FCA, bir B planı olmadığının altını çizerken araçların tanıtımının bir şekilde yapılacağını vurguladı. Ferrari’den ise henüz resmî bir açıklama gelmedi.

Renault öne çekti

Fuar iptaliyle programını revize eden Renault Grubu 2 ve 3 Mart tarihlerinde Renault, Dacia ve Alpine markalarına ait yenilikleri açıklama kararı aldı. Elektrikli konsept modeli MORPHOZ, E-TECH adı verilen hibrid ve şarj edilebilir hibrit yenilikçi üç modeli Yeni Clio, Yeni Captur ve Yeni Megane Estate (SW) modellerini bugün tanıtacak. Dacia ise pazarın en ulaşılabilir %100 elektrikli otomobilinin yarın gün yüzüne çıkaracak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.