DOLAR 32,3998
EURO 34,8047
ALTIN 2.397,66
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Corona salgını online nikaha engel olmadı

23.04.2020
A+
A-

Sabahtan Gazetesi’nden Yunus Emre Kavak’ın haberine göre çiftin aile üyeleri ve yakınlarından takriben 37 kişi online olarak farklı şehirlerden kına gecesine katıldı. Çiftin nikahı dün saat 15.30’da Ataköy’de Yunus Emre Kültür Merkez’nde yine online olarak yalnızca şahitlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

“Ailemiz yanımızda edinmek istiyor fakat sağlık durumu hepsinden önemli” diyen Pınar Gürkan, “Normalde nikahımız, İzmir’de yine bu günlerde olacaktı. Fakat Corona virüs nedeniyle ne ben buradan İzmir’e gidebildim, ne de sevdiklerim İzmir’e gelebilirdi. Bu mutlu günümüzün böyle olmasını kuşkusuz istemezdik. Kına gecemi online yaptım. Sadece 2 kişi vardık ama ekranda 37 birey bizi izliyordu. Çok duygulu, bambaşka bir lahza oldu. Hatta eğlence var diye polis bile geldi” dedi.

Mutlu Toksöz ise, “Sevdiklerimiz bir şekilde bu mutlu günde bizi görsün, yanımızda olsun istedik. Çareyi teknolojiyi kullanmakta bulduk. Pınar’ın Almanya’dan akrabaları biletlerini almışlardı. İptal etmek zorunda kaldılar. Düğünü Eylül’de düşünüyoruz. Ataköy’de online nikahımızı yaptık. Sevdiklerimiz ekrandan izledi” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.