DOLAR 32,3558
EURO 34,7693
ALTIN 2.395,24
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

CoinList 2024 İlkbahar Tohum Projeleri ve Kripto Para Piyasası Haberleri

CoinList’un 2024 İlkbahar Tohum Projeleri ve Kripto Para Piyasası Haberleri hakkında güncel bilgileri burada bulabilirsiniz. Yeni projeler, piyasa analizleri ve güncel gelişmeleri takip edin.

02.04.2024
A+
A-

Kripto Para Piyasasında Yeni Yılın Güçlü Başlangıcı

Kripto para piyasası yeni yıla güçlü bir başlangıç yaparak Mart ayında Bitcoin’in yeni ATH’sini kaydetti. Ayrıca, kış piyasası yerini ilkbahar piyasasına bıraktı.

CoinList Tarafından Açıklanan 2024 İlkbahar Tohum Projeleri

Kripto para platformu CoinList, 2024 yılı için 11 tohum projesini duyurdu. Seçilen projeler, kripto para birimini benimseyenlere erişim, kurucu ağları ve ürün indirimleri de dahil olmak üzere CoinList topluluğundan destek alacak.

CoinList’in Seçtiği Kripto Projeleri

  • Aarc: Birleşik sınırsız dApp’ler için modüler katman. Aarc’ın tam yığın, multi-chain çözümü, EVM geliştiricilerinin multi-chain dağıtım, dApp geçişi veya sözleşme değişiklikleri gerektirmeden herhangi bir Blockchain’de kullanıcı ve likidite getirmeleri için tasarlanmıştır.
  • BAXUS: Şarap ve alkollü içki ticareti için güvenli bir platform. BAXUS, herkesin nadir ve değerli şarapları ve alkollü içkileri satın almasını, takas etmesini ve muhafaza etmesini sağlayan bir pazar sunmaktadır.
  • Earn Alliance: Oyunların ve geliştiricilerin büyümesini teşvik etmek için keşif tabanlı bir oyun platformu sağlıyor. Platform, hizmet olarak oyunlaştırılmış bir katılım yaklaşımının benimsiyor.
  • Grove: Nakitsiz yatırımlara dönüştürmek için likiditeden yararlanan bir platform. Grove, likit olmayan tüm varlıkların likit olduğu bir ekosistem sunmayı hedefliyor.
  • Plato Protocol: FAT Dollars ödülleri sunan Eat2Earn platformu.
  • Pocket Universe: Web3 dolandırıcılık tespit hizmetleri sağlayan bir platform.
  • Sleepagotchi: NFT ve Web3 teşviklerinden yararlanan bir uyku oyunu platformu.
  • Spaces Protocol: Bitcoin üzerine inşa edilmiş ölçeklenebilir ve izinsiz bir kimlik doğrulama platformu.
  • Sustainable Bitcoin Protocol: İklim yatırımcıları ve Bitcoin arasında bir köprü olmayı hedefliyor.
  • Unstable Protocol: ETH kaldıraç katmanını stake etmek için (yeniden) protokol.
  • Watches.io: Lüks saatler için ilk uçtan uca ticaret ve izleme ekosistemi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.