DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

CoD: Warzone PC oyuncuları için değişen sistem Call of Duty: Warzone çıktığı günden beri kullanıcıların severek oynadığı oyunlar arasında yer alıyor…

13.05.2020
A+
A-

Geçenlerde oyunun içinde yaşanan bir hata nedeniyle oyuncuların şikayet ettiği CoD: Warzone için yeni bir güvenlik yöntemine geçiliyor. Call of Duty: Warzone iki faktörlü kimlik düzeltme ile hilelerin de önüne geçebilir. Bir süredir Steam gibi oyun platformların da kullandığı iki faktörlü kimlik düzeltme sistemine geçiş yapan oyunun, kullanıcıların emniyet endişelerine de çare olacağı söyleniyor.

Security Update: We have initiated two-step SMS authentication for new #Warzone PC users, who log in as free to play as another step to provide an additional layer of security for players.

— Infinity Ward (@InfinityWard) May 12, 2020

Infinity Ward’ın aldığı karar oynaması bedava oyuncular için emniyet önlemi bir noktada zorunlu oluyor. Bunun nedeni ise çoğu oyuncunun aynı anda oyuna antre yapması ve yaşanabilecek sorunlar.

Bunların önlemek için Twitter üzerinden açıklamayla duyurulan bu yeni düzeltme yöntemi Çağdaş Warfare ile Battle Royale oyununa erişen oyuncular için değil sadece ücretsiz oyun sisteminde oynayanlar için ilave emniyet önlemi getiriyor.

Yapılan paylaşımda özellikle PC oyuncularında ek bir güvenlik sağlaması nedeniyle bu kararın alındığı belirtildi. Öteki oyun platformlarına gelmemesinin nedeni ise zaten PlayStation ve Xbox oyuncuları onları gözetmek için platformlarının iki faktörlü düzeltme sistemine sahip olması.

Bot oyuncuların veya aldanma yapan şahısların de bu vesile ile daha kolay tespit edileceği söyleniyor. Oyun bildiğiniz gibi bunun yanına en popüler PC oyunları aralarında yer alıyor. 50 milyon oyuncusuyla oyun gün geçtikçe popülerliğini katlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.