DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Cinsellik sonrası kanama sıradan mi?

23.06.2020
A+
A-

Serum nedir ABONE OL

Serum nedir?

Serumlar yüksek konsantrasyonda güçlü bileşenlerle formüle edilmiş hafif ürünlerdir. Nemlendiricinizden daha ince bir kıvama sahiptir.

Belirli bir cilt sorunu ile savaşırken en sevdiğiniz nemlendirici ve temizleyici kombinasyonunuz işi yaramıyorsa, sorunlarınızı çözmek için özel olarak formüle edilmiş bir serum kullanabilirsiniz.

C vitamini serumu nedir

C vitamini serumu nedir?

C vitamini serumları içerdiği antioksidanlar ve yaşlanma karşıtı içeriği ile epeyce sık tercih edilir.

Hem konsantre ayrıca de serum olarak adlandırılan tek bir ürünü görmemizin sebebi, konsantrelerin bir cins serum olmasıdır. Reel şu ki, aslında arasında çok bir fark değil.

Saf C Vitamini Serumu, jurnal cilt bakım rutininize eklemek isteyeceğiniz bir üründür. Cildiye uzmanları kadar onaylı, parfümsüz, paraben ve badana içermeyen, alerji testinden geçmiş ve komedojenik olmayan konsantre ya da serumları seçim etmelisiniz.

C vitamini olabildiğince saf tutmak için, ürünler genelde susuz teknoloji kullanılarak ve kontrollü koşullarda oksijene maruz bırakılarak üretilir.

Her sabahleyin ve akşam, yüzünüzü temizledikten sonra bezelye büyüklüğünde C vitamini serumunu yüzünüze uygulayın. Bir hafta daha sonra cildinizin daha aydınlık göründüğünü ayrım edeceksiniz.

İki hafta sonra cildinizdeki ince çizgileri ve kırışıklıkları gözle görülür bir şekilde azaltacaktır. Ek faydalar aralarında azaltılmış hiperpigmentasyon, gelişmiş netlik ve daha eşdeğer cilt tonu bulunur.

C vitamini serumlarını rutininizi tamamlamak için tatmin edici değildir. C vitamini serumu cildi hassaslaştırabileceğinden dışarı çıkarken mutlaka SPF içeren bir nemlendirici ile cildi nemlendirmek gerekir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.