DOLAR 32,1973
EURO 35,0199
ALTIN 2.504,75
BIST 11.055,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Cinsel uyarılma bozukluğu nedir? Cinsel uyarılma bozukluğunu kimler yaşar?

19.08.2020
A+
A-

ABONE OL

Uzatmadan konuya girelim. İyi haber! Tüylerin jilet yaptıktan sonra kalınlaştığı söylentisi doğru değil. Uzmanlara göre yüz veya vücut kıllarının tıraş edilmesi kalınlığını değiştirmez.

Tüy tekrar uzamaya başladığında, tipik olarak kaba ve inatçı bir his verir. Bu yüzden bazen daha kalın ve daha koyu renkte uzuyor gibi görünebilir. Ancak tamamen uzayınca eski haline dönecektir.

Uzmanlar, tüylerin uzamasının tıraş sonrası hızlanmasına neden olmuş gibi görünse de durumun böyle olmadığını söylüyor.

Peki ya ağda

Peki ya ağda?

Uzmanlara göre ağda; jilete kıyasla, tüyleri kökünden alan bir epilasyon şeklidir. İyi haber şu ki, ağda yapmak tüylerin zamanla daha ince ve daha açık renkte görünmesine neden olur. Bu nedenle tıraş etmeye kıyasla genel olarak daha uzun ömürlü bir sonuç arayanlar için ağda daha iyi bir alternatif olabilir.

Amerikan Dermatoloji Akademisi (AAD), lazer epilasyonun tüyleri almak için altı seans veya daha fazla sürebileceğini, ancak epilasyonun vücudun çoğu yerinde kalıcı olduğunu belirtiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.