DOLAR 32,3697
EURO 35,0071
ALTIN 2.325,73
BIST 9.097,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Cinsel istismara ağır canice! Twitch imtiyaz vermiyor Twitch, topluluk ve yayıncı kuralları doğrultusunda hareket etmeyen yayıncıları cezalandırıyor. Peki…

27.06.2020
A+
A-

Geçen hafta cinsel istismar suçunu işlediği iddia edilen yayıncılar hakkında veri toplayan ünlü yayın platformu, bu suçu işlediği ispat edilen yayıncıları cezalandırmaya başladı. Bu bağlamda 5 yayıncının yayın hayatına son verildi.

Twitch yönetimi göre yapılan açıklamaya göre “IamSp00n”, “Wolv21”, “BlessRNG”, “DreadedCone”, ve “WarwitchTV” bu platformdan daimi bir şekilde uzaklaştırıldı. Bu şahısların insanları müstehcen mesajlar ile rahatsız ettiği ortaya çıktı.

9 yıldır hizmet veren Twitch; ortaya atılan ciddi iddiaları dikkatle değerlendirdiğini ve iddiaların yalan yanlış olup olmadığını mümkün olan en kısa sürede ortaya çıkarmaya çalıştığını açıkladı. Keza Twitch’in güvenli bir ortam temin etmek adına kararlı olduğu da biliniyor.

Twitch, bu konu hakkında şöyle bir ileti paylaşmıştı: “Taciz ve nefret suçları ile mücadele etmek ve burayı daha tehlikesiz bir hâle getirmek için daha pozitif usul kullanıyoruz. Ayrıca topluluk ve yayıncı kuralları kadar belirlenen emirlere uymayan kişileri daha ivedi tespit olabilmek adına yeni projeler geliştiriyoruz.”

Son zamanlarda yayıncıları yasaklama konusunda hiçbir geri adım atmayan Twitch, bu tutumunu daha da sertleştirecek gibi duruyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.