DOLAR 32,5128
EURO 34,5769
ALTIN 2.491,54
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Çin’de Başlayan Elf Kulak Estetik Akımı Görenleri…

22.06.2021
A+
A-

Günümüzde estetik operasyonlar bir hayli arttı. Ancak Çin’de başlayan ‘Elf kulak’ estetiği görenleri şaşırttı.

Son yıllarda estetik operasyonlarda hızlı bir artış yandı. Estetik yaptırmak isteyen kişilerin talepleri ise her geçen gün farklılık göstermeye başladı. Çin’de başlayan yeni estetik akımı ise ‘Elf Kulak’ olarak adlandırıldı. Oldukça rağbet gören yeni akımda ameliyat olmak isteyenlerin sayısının oldukça arttığı bildirildi. 

YENİ ESTETİK AKIM: ‘ELF KULAKLAR’

Kendini daha iyi hissetmek ve güzel görmek için sıkça başvurulan yöntemlerin başında şüphesiz ki estetik operasyonlar yer alıyor. Ancak son günlerde Çin’de meydana gelen yeni akım görenleri bir hayli şaşırttı. Elf kulak olarak adlandırılan akıma ilgide oldukça fazla. 

Gün içinde en az 6 operasyonun gerçekleştiği Gaoshang Tıbbi Kozmetik Merkezi doktorlarından Yu Wenlin, yeni estetik akıma ilginin oldukça fazla olduğunu, özellikle kadınların elf kulaklara ilgi gösterdiğini belirtti.

The Independent’tın haberine göre elf kulak olarak adlandırılan ‘Stahl Kulağı’ çekik ve çıkıntılı bir görünümle elde edildiğini belirtti.

ELF KULAĞI ESTETİĞİ NEDİR?

Oldukça ilgi gören elf kulağı estetiği; kulağın kıkırdak kısmına sivri bir görünüm verilerek oluşturulan katlı bir görünüm. Çin’de yayılan bu estetik akımın yani çekik kulak görünümünün iyi şans getirdiğine inanılıyor.

Elf kulak operasyonu gerçekleştiren 20 yaşlarındaki genç kadın Song Yao, geçirdiği operasyon sonrasında ‘Sonuçlar çok belirgin. Kulaklarımı karşıdan görebilirsiniz ve genel olarak daha enerjik görünüyorum’ açıklamasında bulundu.

Şu an size her ne kadar elf kulakları tuhaf gibi gelse de, zaman zaman güzellik modasında enteresan dönemler yaşandığı olmuştu. Bunların başında 2017 yılında Kendall ve Kylie Jenner gibi sosyal medya fenomenlerinin büyük kalça fotoğrafları sonrası ‘kalça girintisinin’ görünmesini engelleyen estetik operasyonlar oldukça ilgi görmüştü.

Kalça operasyonu, vücudun yan tarafında, kalça kemiğinin uyluklara bağlandığı bölgedeki içe doğru çöküntüdür. Bunların vücudun doğal hatları olması gerekirken, bu çöküntüyü ‘doldurmak’ için kalça çevresi dolguyla şişirtiliyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.