DOLAR 32,1890
EURO 34,9396
ALTIN 2.508,10
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Cildinizi keza sıkılaştırıp keza de parlatan olağanüstü maske tarifi

02.07.2020
A+
A-

Yumurta, beslenme ve şiddet merkezidir. Diğer Taraftan alımlılık ürünlerinde yüzyıllardır kullanılan zinde bir bileşendir.

Sadece bir yumurta akı az kalsın 4 gram protein ve kalsiyum, magnezyum ve folat dahil almak üzere bolca vitamin ve mineral içerir.

Yaşlanan ciltler için yumurta akının deri bakım rutinine eklenmesi; gözle görülür bir sıkılaşma elde etmeye muavin olabilir. Büyük gözenekleriniz ya da akneye yatkın bir cildiniz varsa, yumurta akı gözenekleri sıkılaştırmaya ve içerisinde leke ve bakterilerin birikimini önlemeye muavin olur.

Cildiniz yağlı ise, yumurta akı çok artı sebum üreten gözenek probleminize tezgâhtar olabilir.

Sıkılaştıran maske tarifi

Malzemeler

1 yumurta akı
1 tatlı kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı bal

Hazırlanışı

Malzemeleri karıştırın ve yüzünüze uygulayın. 15 ila 20 dakika değin yüzünüzde bekletin. sonra ılık suyla durulayın. 

Yumurta akı yüzünüzü sıkılaştırırken; limon yaşlanma lekelerini hafifletecek, bal ise cildi yumuşatırken bakterileri de öldürecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.