DOLAR 32,1975
EURO 35,0163
ALTIN 2.514,54
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
23°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Chrome Android sürümü beklenen özelliğe kavuşuyor!

21.07.2020
A+
A-

Google Chrome’un Android sürümü için denenen yeni özellik “daha sonra indir” adıyla yer alıyor. Bu özellik ile birlikte Google Chrome kullanıcıları, mobil tarayıcıda indirmelerini planlayabilecek. İndirme için özel bir saat ve tarih belirlenebileceği gibi, Wi-Fi bağlantısı algılandığı zaman otomatik indirme özelliği de kullanıcılara sunulacak. Özellik, Chrome Canary’nin 86 sürümünde test ediliyor.

Chrome Android sürümü için gelen bu özelliği test etmek için, Canary uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Ancak Canary uygulaması kararlı sürüm olmadığı için, çeşitli hatalar ile karşılaşabilirsiniz.

Daha sonra indir özelliğini test edebilmek için, Canary uygulamasını açmanız ve adres satırına chrome: // flags yazmanız gerekiyor. Daha sonra indirmeyi etkinleştir seçeneğini aktif hale getirerek, yeni özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz.

Daha sonra indir özelliği için birkaç ince ayar daha yapmayı planlayan Google, yeni özelliği yakın zamanda kararlı sürüme getirmeyi planlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.