DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Ceyda Düvenci’nin konuğu Erkan Can: Parayı bilmem, anlamam

NTV ekranlarında yayınlanan “Bambaşka Sohbetler” programına ünlü oyuncu Erkan Can konuk oldu. Usta isim, nasıl dolandırıldığını anlattı.

01.03.2024
A+
A-

NTV ekranlarında Ceyda Düvenci’nin sunumuyla izleyiciyle buluşan “Bambaşka Sohbetler” programının konuğu oyuncu Erkan Can oldu.

65 yaşındaki Erkan Can nasıl dolandırIldığını şöyle anlattı:

“Bir gece telefonum çaldı. İşte bankada arta kalan bir şeyler var dedi, sigorta dedi bunları alacağız dedi, size yatıracağız dedi, kimlik numarasını istedi ben uyku sersim veriyorum ondan sonra onları yaptırdı bana çocuk. Kıssadan hisseye %20 aldık. Azita aradı evde değildi, ‘ne yapıyorsun’ dedi ve o ana kadar 9.000 dolar gitti. Önemli değil ne yapalım. O sıra film var ve o filmde dolandırıcılık üzerine. Sonra yasal süreç başladı ve bekledik. Ömer’i aradım ve ‘Bu filmi çekiyoruz’ dedim.”

Can sözlerine; “Suçlu yakalandı, paramızın bir kısmını aldık. O günkü kurdan bir 100 bin lira para aldık. Sonra dava devam ediyor, hukuksal süreç devam ediyor şu anda, ondan vazgeçmiş değiliz. Filmin konusu da telefon dolandırıcılarının eline düşen bir hukuk profesörünün hikayesi. Bu da gerçek hikaye. Bu işin nasıl yapıldığını gösterdik. Bu durum komedisi. Sade bir şekilde bu durumu anlatan bir film. Az bütçeli bir film” diye devam etti.

“TİYATRODAN BAŞKA İŞİM YOK”

Ceyda Düvenci’nin “Çok aşıksın değil mi tiyatroya?” sorusuna Erkan Can şu yanıtı verdi:

“Başka işim yok ki. Bir sürü işlerde çalıştık ettik ama asıl işimiz bu. Ne iş yapacağım ben, işletmecilik yapsam yine beni dolandırırlar. Parayı bilmem, parayı anlamam. Benim çok böyle hikayem var. Yazdırtacağım bir gün.”

NTV

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.