DOLAR 32,5334
EURO 34,8134
ALTIN 2.430,93
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Ceyda Ateş’ten eşiyle ilgili çok çarpıcı itiraf!

09.11.2019
A+
A-

Posta Gazetesi’nden Oya Çınar’ın röportajından…

Buğra ile mutluluğumun her koşulda devam edeceğine emindim

Geçtiğimiz yıl Buğra Toplusoy ile evlenip Amerika’ya yerleştiniz. Orada nasıl bir hayat kurdunuz kendinize?

Günlerim keyifli ve dolu dolu geçiyor. Ben hiç boş duramayan bir tipim. Oyuncu koçum Rodney Rowland’dan dersler alıyorum. Resim çizip, tablolar yapıyorum. İleride mutlaka bir sergi açmak istiyorum. Profesyonel at biniciliğim var ve Amerika’da da binmeye başladım. Hedefim oradan lisans almak. Şu ara onun peşindeyim. Zaten hayatımda hep spor var. Eşim Buğra ile yeni yerler keşfediyoruz, geziyoruz… Gayet güzel geçiyor yani.

Amerika hep yaşamak istediğim yerlerden biriydi

Peki sizi ülke değiştirecek kadar aşık eden, gözünüzü karartan neydi?

Her şeyden önce Buğra’ya çok güvendim. Mutluluğumuzun her koşulda devam edeceğinden şüphem yoktu. Amerika da hep yaşamak istediğim yerlerden biriydi zaten.

“Mesleğim adına handikap olur mu?” endişesi yaşadınız mı?

Aksine, mesleğimle ilgili kendimi biraz daha geliştirmek için ara vermeyi düşündüğüm bir dönemdi. Sadece planladığımdan biraz uzun bir süre ara vermiş oldum. Ama şimdi kendimi izlerken o sürecin bana neler kattığını daha iyi görüyorum ki gelen tepkiler de bu yönde zaten. O yüzden kararımdan çok memnunum.

Uzaklık ilişkinize nasıl yansıyor?

Tabii ki ikimiz için de hem mesafe hem aradaki saat farkı baya zorlayıcı oluyor. Ama Buğra üç ayda bir İstanbul’a gelecek zaten. Ben de tatillerde gitmeye çalışacağım. Neticede kariyerimiz için bir süre bunu yaşamak zorunda olduğumuzu bilerek bu kararı aldık.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.