DOLAR 32,5997
EURO 34,8019
ALTIN 2.497,50
BIST 9.472,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Çerçevesiz Xiaomi Mi Mix 3 canlı olarak görüntülendi!

01.10.2018
A+
A-

Merakla beklenilen Mi Mix ailesinin en yeni üyesi Xiaomi Mi Mix 3 hakkında yepyeni bir sızıntı daha gerçekleşti. Akıllı telefonlarda çerçevelerden kurtulmamıza ön ayak olan Mi Mix serisinin son üyesi kanlı canlı bir şekilde görüntülendi.

Bugün yapılan sızıntıyla birlikte Mi Mix 3 modelinin tasarımı yeniden onaylanmış oldu. Önceki sızıntılarda olduğu gibi %100’e yakın ekran çerçevesiyle gelecek olan yeni akıllı telefon, adından oldukça söz ettirecek.

Paylaşılan görüntülerde de göreceğiniz gibi, Xiaomi Mi Mix 3 modelinin kızaklı tasarımı tekrardan doğrulanmış oldu. Oppo Find X benzeri bir kızaklı tasarımla kullanıcıların karşına çıkacak olan Mi Mix 3 , ön ve arka kamera kurulumunu bu kızaklı yapının içerisine yerleştirilecek.

Yeni nesil telefonda ses ve güç tuşları yanı sıra Xiao Al adında yapay zeka programını da açan bir tuşun bulacağı da iddia ediliyor.

Samsung Bixby benzeri bir yapıya sahip olan bu akıllı asistan ile birlikte, Xiaomi kullanıcıların akıllı telefon deneyimini üst seviyelere çıkartmayı hedefliyor. Ayrıca bugün paylaşılan.gif” aligncenter” src=”https://www.gizmochina.com/wp-content/uploads/2018/09/006rFEkuly1fvpg8uhtgtg30a00hs1l0.gif” alt=”Xiaomi Mi Mix 3″ width=”360″ height=”640″//>

Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri nasıl olacak?

Merakla beklenilen Mi Mix ailesinin en yeni üyesi Mi Mix 3 hakkında yepyeni bir sızıntı daha gerçekleşti. Akıllı telefonlarda çerçevelerden kurtulmamıza ön ayak olan Mi Mix serisi, son üyesiyle heyecan uyandırıyor.

Tanıtım görseli ortaya çıkan Xiaomi Mi Mix 3, Qualcomm’un en güçlü işlemcisi Snapdragon 845 ile geliyor. 8 GB’a kadar yükseltilebilen RAM seçenekleriyle piyasaya sürüleceği görülen Mi Mix 3, yine 256 GB’a kadar dahili hafıza seçenekleri sunacak.

Xiaomi Mi Mix 3

16 Megapiksel ve 12 Megapiksel çözünürlüğünde çift ön kameranın kullanılacağı modelde kameraların yeri de değiştirilmiş. Önceki modellerde alt tarafta yer alan ön kamera ve sensörler üst tarafa taşınmış. Alt tarafta ise son derece ince bir çerçeveye yer verilmiş.

3850 mAh büyüklüğündeki bataryadan gücünü alacak olan Mi Mix 3, bir Xiaomi modelinde ilk defa IP68 sertifikasıyla gelecek. Yani suya ve toza karşı dayanıklılık gösteren ilk Xiaomi modeli olacak!

6 mm’lik son derece ince bir kasaya sahip olacağı görülen posterde modelin aynı zamanda 5G içinde hazır olduğu görülüyor. 37999 Rs yani yaklaşık olarak 550 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.