DOLAR 32,4165
EURO 34,7855
ALTIN 2.399,97
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Cenk Özcan: “Takım halinde kompakt bir futbol sergiliyoruz”

16.09.2023
A+
A-

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Cenk Özcan, Şanlıurfaspor’u 2-0’lık skorla mağlup ettikleri müsabakanın ardından yaptığı açıklamada, “Takım halinde kompakt bir futbol sergiliyoruz. Bu hafta aldığımız üç puan, önümüzdeki haftalar için bir sinyal olur” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Ankara Keçiörengücü sahasında Şanlıurfasapor’u 2-0’lık skorla mağlup etti. Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Özcan da karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Çok önemli bir üç puan aldıklarını vurgulayan Özcan, “Çok önemli bir üç puan aldık. Gerçekten bu arayı çok iyi değerlendirdik. Çok iyi çalıştık. Oyuna geldiğimizde, maça gerçekten iyi başlayan taraf bizdik. İlk devre fark daha da açılabilirdi, pozisyonlarımız var, gol vuruşlarımızda. Bugün o sıkıntıyı biraz aştık. Final paslarımızı biraz daha iyileştirdiğimiz takdirde gol burçlarımızı biraz daha iyileştirdiğimiz takdirde daha farklı döneme alacağız. Diğer taraftan takımımızın savunma yönünde, kaleyi gole kapattık. Bu da bizim için çok önemli. Takım halinde kompakt bir futbol sergiliyoruz. Bu hafta aldığımız üç puan, önümüzdeki haftalar için bir sinyal olur. Önümüzdeki hafta da kendi sahamızda bir maçımız var. Bu maçla beraber çıkışa geçmeyi düşünüyoruz. Üretirken yarışır duruma geleceğiz ve biz bunun için çok çalışıyoruz. Özellikle üçüncü ligden, ikinci ligden aldığımız oyuncularımızla performans buluyoruz. Bunlar gerçekten bizim için çok önemli. Önümüzdeki hafta da oynayacağımız maçta üç puan alıp buradan mutlu bir şekilde ayrılacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.