Cengiz Eroldu, 2024’ün En Güzel Karelerini Seçti
Cengiz Eroldu, 2024’ün en güzel ve etkileyici karelerini seçti. En özel anlar ve görseller için hemen keşfedin!
Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Başkanı Cengiz Eroldu, Anadolu Ajansı’nın (AA) düzenlediği ve 2024 yılını etkileyen önemli olayların ve yaşamın çeşitli yönlerinin yansıdığı “Yılın Kareleri” oylamasına aktif olarak katıldı. Bu anlamlı etkinlikte, fotoğraf tutkunları ve basın mensuplarının katkılarıyla hazırlanan, farklı kategorilerdeki etkileyici kareler değerlendirmeye alındı.
Özellikle, AA muhabirleri ve foto muhabirleri tarafından yurt içi ve yurt dışında çekilen, “Haber”, “Doğal Yaşam ve Çevre”, “Spor”, “Günlük Hayat” ve bu yıla özel eklenen “Özgür Suriye” kategorilerinde yer alan fotoğraflar, çeşitli sponsorluklar ve destekler eşliğinde incelendi.
İncelemeler sırasında, “Özgür Suriye” kategorisinde Emin Sansar’ın güçlü ve anlamlı eseri “Her şeye rağmen” adlı fotoğrafını tercih eden Eroldu, aynı zamanda “Haber” kategorisinde Murat Şengül’ün kalabalık ve umut dolu anları yansıtan “Yeniden başlamak lazım” başlıklı fotoğrafını beğendi. “Doğal Yaşam ve Çevre” kategorisinde ise Lukas Kabon’un dikkat çekici ve duygusal “Kurtarılan can” başlıklı fotoğrafına oy verdi.
Özellikle “Günlük Hayat” kategorisinde, Şebnem Coşkun’un sıcak ve samimi “Dostlarla Yolculuk” adlı çalışması, Eroldu’nun favorisi oldu. Ayrıca, “Spor” kategorisinde ise Burak Akbulut’un heyecan ve sevinci yansıtan “Sevinçten havalarda” isimli fotoğrafını tercih etti.
OSD Başkanı Cengiz Eroldu, yaptığı değerlendirmede, yıl boyunca çekilen ve birbirinden anlamlı karelerin hepsiyle gurur duyduğunu belirterek, bu güzel anların ortaya çıkmasında emeği geçen tüm fotoğrafçılara ve katkı sağlayanlara teşekkür etti. Bu anlamlı oylama, yılın en etkileyici ve düşündürücü anlarını gözler önüne serdi.
Kaynak ve Detaylar
Kaynak: AA – Emirhan Yılmaz
İçerik kategorileri: Ekonomi, Kültür ve Sanat, Magazin, Sanat, Spor