DOLAR 32,5967
EURO 34,8303
ALTIN 2.503,68
BIST 9.460,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

CEMİYET HAYATINI KARIŞTIRAN SKANDALIN PERDE ARKASI

16.06.2020
A+
A-

“AŞK SKANDALI ORTALIĞI KARIŞTIRDI”

Geçtiğimiz gün Yıllık Gazetesi yazarı Ufuk Özcan’ın köşesine taşıdığı bu iddiaya göre; cemiyet hayatının ünlü bir isminin kocasının peşine dedektif takdığı ve bu ihaneti fotoğraflattığı haberi magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

Bu ihanet iddiasını isim vermeden köşesine içeren Takvim Gazetesi Yazarı magazin yazarı Ufuk Özcan’ın bu haberinden sonra, cemiyet dünyasında bir fazla ad bu çiftin kim olduğuna dair bilgiler ve iddialar kulaktan kulağa dolaşmaya başladı.

“ÜNLÜ İŞ KADINI DEDEKTİF TUTTU”

İddialara kadar; aldatıldığından şüphelenen Türkiye’nin en önemli ailelerinin birinin başında bulunan iş kadını S.S.D eşi iş adamı H.D‘nin kendisini S.A isimli esmer güzeli ile aldattığından şüphelenince, uzun uğraşlar sonucu dedektifler eşi H.D’nin yasaklanmış aşkı S.A ile fotoğraflarını ve belgelerini S.S.D’nin kendisine vermişler.

“AĞIZ DALAŞI ÇIKARAN FOTOĞRAFLAR”

İddialara göre; meşhur işkadını S.S.D ihanet belgelerini eşi H.D’ye gösterince çiftin boğazdaki yalılarında kızılca kıyamet kopmuş.

“SEVGİLİYE MİLYONLUK RESİDANCE”

İstanbul’un en prestijli rezidansında sevgilisi H.D tarafından kendisine tayin edilen lüks dairede oturan S.A’nın danışmanlık ve blog yazarlığı yaptığı bahis ediliyor.

Fotoğrafları ve belgeleri görür görmez neye uğradığını şaşıran cemiyet hayatının bu çok meşhur ismi işkadını S.S.D şimdilerde bu olayın duyulmaması için elinden geleni yapıyormuş.

“YASAK AŞKI İLE GORÜŞMEYE DEVAM EDİYOR “

Ama ne yazık ancak cemiyet hayatının diline düşen bu yasak aşk dedikodusu nereye varır agnostik fakat meşhur iş adamı H.D yaşanan bu olaylar sonucunda yasak aşkı ile görüşmeye devam ediyormuş.

Şimdilerde sadece dedikodu olarak cemiyet dünyasını sarsan bu ihanet bakalım fotoğrafları ve belgeleri ile cemiyet sayfalarında ne vakit yer alacak merak ediliyor.

Pandemi döneminde ülkemizin idareli krize karşısında aldığı önlemlere aile olarak büyük takviye veren işkadını S.S.D’nin başında bulunduğu kurum yaptığı ertelemeler ile halkın yanında yer almıştı. Bakalım halkın ödeme ertelemelerini yapan meşhur işkadını S.S.D bu ihanet olayını erteleyebilecek mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.