DOLAR 32,5671
EURO 35,0146
ALTIN 2.428,17
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Cem Özer’den eleştirilere sert yanıt

11.03.2019
A+
A-


İşte Cem Özer’in açıklamaları:

“Ayrılıklardan sonra eski eş ve sevgililerimize yüklenmemizin sebebi ego… ‘Bana bunu nası yapar?’… ‘Beni nasıl terk eder?’…’Beni bırakıp gittiği kadına bak!..’Beni terk edip seçtiği adama bak!’… Bize bu öğretildi. Mutluluk üretme, türet… Biz erkekler, yılın 365 günü kadınlar tarafından ‘öküz’ olarak nitelendiriyoruz.

Mehmet Akif Alakurt geçenlerde ‘Türk kadınları’ diyerek bir şeyler yazdı. Bu bir genellemedir. ‘Parazit kadın’ bir teşbih. Teşbihde hata olmaz! Pilates lazım evet ama Sokrates de lazım!

8 Mart ‘Evin dışında çalışıp, para kazanan kadınların’ günü…

‘Ben çocuk bakıyorum’ Ee ne yapalım? Bu sizin doğanızda var. Ben de doğurmayı çok istiyorum ama Allah vermemiş ne yapalım? Sen doğursan da bizden gelen küçücük şeye ihtiyacın var. O olmadan yap da göreyim! Ama tüp ama bilmem ne, yırtınsan da yapamazsın.

Çocuğuna bile bakmayan, cicili bicili eşofman giydirip 1 saat Instagram için fotoğraf çeken, çocuğunun altını bile bir kez değiştirmeyen, mamasını dahi yedirmeyip bakıcıya yaptıran kadına sözüm!

Üretmeyen erkekten de çok sıkılıyorum!

Bir parazit kadını yönetmek kolaydır. Kadın bir takım sorumluluklarını erkeğe devrederse, özgürlüğünü de erkeğe devreder.

Biz evimizin temizliğini kendimiz yapıyoruz. Yemeği ve ütüyü ben yapıyorum. 15 günde bir de kadın geliyor.”

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.