DOLAR 32,5141
EURO 34,9068
ALTIN 2.424,23
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Ceberruh Filmi Geliyor

18.08.2020
A+
A-

Korku film severlerin bile tüylerini diken diken edecek olan film Ceberruh’u izlemek için Aralık ayına kadar beklemeniz gerekecek. Yapımcılığını Zeki SİNCAR & Adem SİNCAR”ın yaptığı filmin genel koordinatörlügünü Atakan TAŞUR üstlendi. Şelale Park Çatalca Ana Sponsorluğunda çekilen filmin yönetmenliğini ise Buğra Kekik üstleniyor.

Kadrodan da anlaşılacağı üzere sinema severleri korkutacak bir film bizleri bekliyor.

Filmin adı ise Ceberruh. Cebberruh filminin çekimleri Çatalca‘da devam ederken, vizyon tarihi olarak ise Aralık gösteriliyor. Kamp tutkunu olan beş arkadaşın yaşadıklarının anlatıldığı filmde; her şey yolunda giderken kendilerini kimin gerçek dost kimin düşman olduklarını bilmedikleri olaylar içerisinde buluyorlar. Beş arkadaş fırsat buldukları her anda, daha önce görmedikleri bir yeri görmek için tatil planı yaparlar. Bu seferki tatil yerleri ise diğerlerinden oldukça farklıdır. Çünkü bu seferki kamp yerinde bir sene önce farklı bir grup vahşice katledilmiştir.Katledilen ekipten ise sadece bir kişi hayatta kalmış, o da akıl hastanesinde yaşamını sürdürmektedir. Kan donduran bu olay beş arkadaşı ürpertse de, yaşananlar sadece kötü bir olay olduğu için tatillerine devam etmekten çekinmeyeceklerdir. Tam da bu sırada bilinmeyen bir yabancı gruba dahil olur. Peki her şey güzel mi gidecektir, yoksa gençler cehennemi mi yaşayacaklardır? Tüm bu sorular ve daha fazlası için korku severlerin Aralık ayını beklemesi gerekiyor.

Yapımcılar; Zeki Sincar & Adem Sincar

Yönetmen; Buğra Kekik

Genel Koordinatör; Atakan TAŞUR

Teknik Sorumlu Tanju MENTEŞ 

Oyuncular; 

Erkan Çelik

Barış Baktaş

Esmanur Aydemir

Meriç Akay 

Hülya Diken

Oğuz Öztaş

Proje Danışmanı; Oktay Akışlı

Şelale Park Çatalca Ana Sponsorluğunda çekilen filmin basın sponsorları ise Evos Angels dergisi ve Haberler.com tarafından üstlenilmiştir. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.