DOLAR 32,4720
EURO 34,8577
ALTIN 2.421,49
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Cannes’da yapılacaklar

22.04.2018
A+
A-
1 / 6

Özellikle her sene Mayıs ayında film festivali nedeniyle katılımcı film yıldızlarının da etkisiyle en heyecanlı zamanlarını yaşıyor.

Fotoğraflar: İstock, Alamy

2 / 6

İşte Cannes’da mutlaka görülmesi gereken yerler;

3 / 6

Cannes Festivali’nin yapıldığı Festival Sarayı
Her sene Mayıs ayında düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali’ne ev sahipliği yapan Festival Sarayı mutlaka görülmeli! Saray, Eski liman Le Vieux Port bölgesinde bulunuyor.

4 / 6

Boulevard de la Croissette
Cannes’ın kordon boyu Boulevard de la Croissette. Bir yanında lüks oteller, diğer yanında pahalı mağazalar ve şık restoranlar var. Bulvarın ortasındaki dev palmiyeler de buraya ayrı bir hava katıyor. Cannes’a yolunuz düşerse burada yürümemek olmaz.

5 / 6

Eski şehir bölgesi Le Suquet
Cannes’ın eski şehir bölgesi Le Suquet, bölgenin en turistik yerlerinden biri. Yat limanından yürüyerek çıkabileceğiniz Le Suquet’e tırmanmak biraz zor olsa da, tepede karşılaşacağınız manzara buna değiyor.

6 / 6

Musee Bonnard
Post Empresyonist Ressam Pierre Bonnard’ın 19. ve 20. Yüzyıldaki eserlerini bu müzede görebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.