DOLAR 32,4542
EURO 34,6446
ALTIN 2.391,36
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Canlı yayın platformu Kick’in Türkiye’deki erişim yasağı kaldırıldı

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü kararıyla erişimi engellenen Kick platformu için yapılan resmi açıklamada, “Kick.com, 20/02/2024 tarihli ve 2024/5 sayılı Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü kararıyla erişime engellenmiştir.”sözlerine yer …

27.02.2024
A+
A-

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü kararıyla erişimi engellenen Kick platformu için yapılan resmi açıklamada, “Kick.com, 20/02/2024 tarihli ve 2024/5 sayılı Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü kararıyla erişime engellenmiştir.”sözlerine yer verilmişti. Karardan bir hafta sonra ise erişim engeli kaldırıldı.

KICK’İN ERİŞİM YASAĞI KALDIRILDI

BTK’nın başlattığı resmi inceleme sonrası canlı yayın platformları Twitch ve Kick’e Türkiye’deki ziyaretçiler için erişim yasağı getirildi. Kick’e getirilen erişim yasağı ise 26 Şubat itibariyle kaldırıldı. Ancak Twitch’in erişim yasağı hala sürmekte.

Kick’in Türkiye sorumlusunu ise bu açıklamada bulunmuştu:

BTK bizden kick’teki kumarla ilgili içerikleri kaldırmamız için bir istekte bulunmadı. Hiçbir uyarı yapmadan siteye erişimi engelledi. Kick olarak 24 saat içinde, BTK’nın isteğince sitemizdeki casino bölümünü Türkiye’den bağlanan kullanıcılar için YASAKLAYACAĞIZ.

Açıklamasından bir gün sonra ise farklı bir paylaşım yaparak, “Kick olarak kumarla alakalı yayınları Türkiye’deki kullanıcılara yasakladık. Bundan sonra Türkiye’den Kick’e bağlandığınızda bu yayınlara ulaşamayacaksınız. Biz üstümüze düşeni yaptık. Kick’in BTK tarafından açılmasını bekliyoruz” dedi.

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.